Reklama

Reklama

Ondřej Brzobohatý a Symphonicum Tour 2016

(koncert)

Obsahy(1)

Jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků za doprovodu symfonického orchestru na jevišti Hudebního divadla v Karlíně. Ondřej Brzobohatý se v českém showbyznysu prosazuje v mnoha směrech již mnoho let. Do povědomí veřejnosti vstoupil jako moderátor, herec, entertainer, zpěvák a také hudební skladatel. Díky svému všestrannému talentu si získal oblibu u širokého publika, ať už jako moderátor velkých talentových show, protagonista Stardance nebo hudební interpret. Jako autor je podepsán pod narůstajícím množstvím hudby pro televizi a film. V roce 2012 získal cenu Týtý jako herec roku. Lze říci, že jeho hvězda v posledních letech stále stoupá.

Jeho zatím zřejmě nejvýznamnějším hudebním projektem je koncertní Symphonicum Tour. Ve velkých koncertních sálech České republiky uvedl Ondřej autorský repertoár ze svého prvního a zatím jediného sólového alba Identity a další, mnohdy nečekané, ale také vtipné hudební kousky. Na vyprodaném koncertě v Hudebním divadle Karlín ho doprovodila nejen jeho špičková kapela, ale také vynikající Epoque Orchestra v symfonickém obsazení. Hosty koncertu byli mimo jiné Peter Cmorik a Václav Noid Bárta. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Do čeho všeho se ten kluk nepustí. 1) 33letý Ondřej Brzobohatý je hezký, talentovaný, kultivovaný, charismatický mladý muž. Entertainer je určitě dobrý a jako hudební skladatel nesporně žádaný. 2) Jako zpěvák s nevýrazným hlasem ani (zatím) jako herec mě nezaujal. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Škoda že jsem začal škrtat hudbu , která se mi líbí nejméně - tato, jazz a hip-hop s rapem. Ale jinak dobrý a klobouk dolů před talentem Ondřeje. ()

Reklama

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ondřej Brzobohatý - Gregor je sympaťák, ale tento koncert se mi moc nelíbil - takové sterilní, profesionálně odvedené (skoro) nic... ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama