Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kim Gwang-il (Lee Jong-suk), syn vysoce postaveného severokorejského úředníka, je podezřelý ze spáchání sériových vražd po celém světě. Nejprve se svými kamarády řádil v Severní Koreji, poté se přesunuli do Hongkongu a nyní vraždí v Soulu. Po jeho stopách se pouští se svým týmem detektiv Chae Edo (Myeong-min Kim), jenže brzy zjistí, že zatknout ho nebude vůbec jednoduché. Klacky pod nohy mu hází agent NIS Park Jae-hyuk (Dong-gun Jang), který spolupracuje se CIA, jež má v případu také své zájmy. (LangiJ)

(více)

Recenze (28)

emma53 

všechny recenze uživatele

Škoda konečného finále i když jsem si ho asi takhle představovala, ale tohle bylo moc na sílu, patetické (a to vím, že korejáci si na to potrpí) a ten šklebící se slizoun byl příliš šklebící. Tam se dalo ubrat a ten vztek by jsem měla stejně. Musela jsem zapnout všechny baterky, než mně to všechno zapadlo do sebe a uvítala jsem, že tady do toho nevložili moc akčních scén, to bych v tom pak měla úplný zmatek. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Začátek parádně atmosférický, člověk jednoduše nevěděl, jakým směrem se příběh bude ubírat. Samotné rozdělení na kapitoly mi tolik nevadilo, ale asi bych uvítal, aby si příště udělali ve scénáři trochu pořádek. Nevím jak vy, ale já se postupem času začínal malinko ztrácet, neboť ve filmu figuruje notná hromada postav, které pocházejí absolutně odjinud. Linka okolo vraha mě znechucovala, takhle zvráceného člověka bych nechtěl osobně potkat. Ale jak se do toho začaly vměšovat jednotlivé organizace (policie z Jižní Korey, rozvědka z Jižní Korey, dále pak agent ze CIA a dokonce k tomu všemu přimíchali i špiona ze Severní Korey). Nepřijde vám to již trochu přes čáru ? Příběh mě dokázal chytnout, zápletka taktéž působivá, ale ty zbytečné střihy z jedné osoby na druhou mě mě po čase začaly fakticky iritovat. Akce zde moc nehledejte, ona by se sem ani nehodila, jen na konci dojde ke stylovému výmazu pár padouchů v čele s tím slizkým vrahem. Nedá se to označit za propadák, hutnou atmosféru podpořenou povedenými hereckými výkony to nabídne, ale zázrak se nekonal. Za mě dávám 65 % ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako mohli do tak dôležitej role, akou je postava agenta CIA, obsadiť “Stormareho”, ktorý v okamihu keď sa objaví na scéne, pôsobí vďaka afektovanému prejavu správania, doslova márno trápne. Taktiež ma neskutočne irituje, prečo má kórejsky snímok, s tak originálnym námetom, tak neskutočne skurvene primitívny americký nádych, respektíve, z akého dôvodu tvorcovia dopustili, že sa bude samotný dej uberať tak úbohým, tupým, ponižujúcim spôsobom, ktorý doslova a do písmena, človeka uberá o poslednú štipku dôstojnosti. Ten “zvrat”, tesne pred záverečnou pasážou, ma tak znechutil, že som po niekoľko dňovej absencii sladkého, otvoril a zožral celú Milku. Kurva, viete si vy vôbec predstaviť, aké je to náročné, odvykať si od sladkého?! Jediný dôvod prečo dám dve ⭐️ je ten, že samotný snímok má napriek dvoj hodinovej stopáži, pomerne veľmi rýchly spád, pričom jeho sledovanie, nijak mimoriadne nenudí. Inak jedno obrovské sklamanie .. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další parádní napínavá pecka z Koreje, takovýhle thrillery tam prostě umí. U mě naprostá spokojenost, takže nějak moc nechápu tohle relativně nízký hodnocení. Film má hustej scénář a hlavně jsou skvělý herecký výkony. Od Jang Dong-guna jsem ani nic menšího nečekala, ale překvapil Lee Jong-suk, který zatím hrál snad jen slaďouše a tady skvěle ztvárnil psychopatickýho vraha. Líbil se mi hlavně příběh - spolupráce a handrkování bezpečnostních složek nejen z JK, ale i SK a USA o vyšinutýho vraha, zametání stop, přehlížení a machinace v pozadí, kdy každý den je situace jiná a hlavní hrdinové se jí musí přizpůsobit. Některým se to stane osudné, jiní bojují až do konce. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Přeloženo. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si jeden zpovykaný spratek myslí, že může všechno, papá to zařídí.. Začalo to jako temná a drsná kriminálka, pak se to přehouplo do souboje policie vs. tajné služby (kdo získá psychopata) a to vzájemné přečůrávání mě bavilo sledovat, samozřejmě jsem si přála, aby tomu zmetkovi nasadili klepeta a zamřížovali ho do konce života.. Příběh poutavý i napínavý, herci dobří, zejména se mi líbili pánové Myeong-min Kim a Dong-gun Jang, no a natočené to bylo pěkně, u mě spokojenost.. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama