Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Brak: chybný tovar, zmätok, odpad; podradná literatúra. Film si svojho názvu dostál už od úvodných záberov. Zase jeden z filmov, ktoré som dopozeral len preto, že som chcel vedieť akým ešte väčším nezmyslom ma pán Spěváček & Co. budú šokovať. Čo sa chlapom aj dokonale podarilo, lebo keď už som v druhej polovici videl 6 ročného chlapca predávať kradnutý žigulák od nájomného vraha - Jirku Korna, tak to už je na svete možné asi aj to, že tento komentár nedopíšem, lebo na mňa spadne meteori....... ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Vyhulený snímek, kde byli vyhulený snad i tvůrci. Námět není špatný, ale to zpracování je do nebe volající. Herecké výkony pod psa, k tomu nějaké to přehrávání, táhnoucí se děj a šílená nudnost nad nelogičnostmi všeho, co se tu objeví. Snímek, který kdyby nevznikl, nic by se nestalo. Vynaložené rozpočtové peníze mohli být využity k daleko lepšímu bijáku. Tohle se prostě nepovedlo. Tak křečovitý český film tu dlouho nebyl. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Amatérske filmy podobného razenia by nemali v kinách čo pohľadávať. Ak sa pozrieme na českú distribúciu od uvedenia Braku dodnes, tak sa im stále v tomto smere darí. Tu išlo o jeden reklamný ťah: pornoherečka v kino filme a malo nám to stačiť. Mne to nestačilo k aspoň minimálnej spokojnosti ani v telke. ()

kujon odpad!

všechny recenze uživatele

Šunt, hnus, prostě dílo zralý tak akorát na to ho spláchnout do hajzlu. Nesmyslná splácanina rádoby vtipnejch hlášek, herecký výkona alá Chuck Norris, dialogy ...... Né, nebudu se rozčilovat :) Tu hodinku a půl, co jsem u toho paskvilu strávil, jsem měl radši věnovat něčemu hodnotnějšímu, kupříkladu jít na autogramiádu Uwe Bolla, i tam bych se bavil víc... fuj ()

choze 

všechny recenze uživatele

Veletrapná celovečerní studentská taškařice, přičemž klíčové slovo je celovečerní. Všechno to začalo krátce předtím, než jsem začal studovat na filmovce ve Zlíně, kdy škola vypsala každoroční scénáristickou soutěž, jejíž nultý ročník byl pouze pro její studenty. Je to velmi malá škola, takže konkurence asi nebyla velká, soudě podle vítězného Spěváčkova scénáře zřejmě žádná a na jeho realizaci v produkci páně Melounkovy společnosti Whisconti (rozpočet byl tuším kolem 4 milionů) se podílel Bonton ateliéry Zlín a studenti školy. Když jsem později na školu přišel já, téma tehdy ještě stále aktuálního BRAKU bylo tabu, ke kterému nám všichni tvrdošíjně a s kyselými úsměvy odmítali cokoliv říct (s ohledem na výsledek se moc nedivím), špatně maskujíce svou nevraživost vůči režisérovi. Mimochodem ta scénáristická soutěž se svého prvního ročníku nikdy nedočkala. Nemíním si tu na BRAKU či Spěváčkovi brousit svůj ostrovtip - pro mě je to sympatický, byť otřesně špatný počin filmového maniaka, který - ačkoliv je narván písničkami a citacemi a kamera v něm neustále popojíždí sem a tam - je sice neskutečně pomalý a sterilní, ale nenudí (až tak moc), protože je pořád čeho si všímat. Ale aspoň ten zhulený prolog a metafyzický epilog si autor mohl odpustit. Jenže vytáhnout to na 86 minut asi nebyla žádná sranda. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)

Reklama

Reklama