Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

hot_spot 

všechny recenze uživatele

Pár citací na tarantinovky a jedna podařená hláška na deset minut ještě černohumornou pecku neudělají. Jasně, některé momenty v první polovině filmu mě opravdu bavily, ale idiotská poslední půlhodina s naprosto zbytečným Jiřím Kornem zadupaly veškerý potenciál do země. Dobrý český film takového ražení se opět nenašel a nejspíš ani dlouho nenajde. ()

Bafo 

všechny recenze uživatele

Tendle film neni u spousty lidi prilis oblibeny ale me se opravdu libil a prisel mi na cesky film opravdu vtipny a s nadhledem... Proste je jasny ze autori to nemohli myslet vazne (uz podle nazvu) ale snazili se natocit vtipne netradicni dilko parodizujici trapne komedie ala prci prci prcicky coz se jim podle me fakt povedlo... At dou amici uz sakra do haj........ ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Až na to půjdu znova a nestřízlivej, tak asi změnim názor. Zatim je to pro mě jen slušný pokus o natočení něčeho, co ještě u nás natočeno nebylo. Místy mi to připomínalo jako když pejsek s kočičkou vařily dort a ne vždy je výsledek tak vtipnej, jak si asi tvůrci představovali. Každopádně, ale určitě pár hlášek z hlavy jen tak nedostanete. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Amatérske filmy podobného razenia by nemali v kinách čo pohľadávať. Ak sa pozrieme na českú distribúciu od uvedenia Braku dodnes, tak sa im stále v tomto smere darí. Tu išlo o jeden reklamný ťah: pornoherečka v kino filme a malo nám to stačiť. Mne to nestačilo k aspoň minimálnej spokojnosti ani v telke. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut se děj slibně rozjíždí, ale příchodem trapného poslíčka to jde s filmem "od desíti k pěti". Režie je podivná, místy je film velmi zmateně nastříhaný a jediné, co je na něm stojí za zmínku, je skvělá kamera a soundtrack. Herecké výkony jsou mnohdy příšerné, vrcholem je přehrávání "vrtulňase" Viktoříka a krátký výstup producenta Melounka. Ono by nevadilo, že je tenhle film přiblblej. Horší je, že je strašně nudnej. Těch několik odkazů na kultovní filmy to nezachrání. Zkrátka - český Tarantino či Kevin Smith se nekoná, ti to umějí mnohem lépe. A hlavně nenuděj. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)

Reklama

Reklama