Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Chundys 

všechny recenze uživatele

Táta vždycky říkal kámošům a chlapům s velkým ptákem v kápi nikdy nevěř :D! Jako setsakramentsky mne mrzí, že jsem Brak viděl až teď, protože ty hlášky to je něco! Zamrzel mne tedy konec ale jinak fakticky super komedie :-) Iggy jednoznačně nejlepší: Co to do tebe vjelo? Jak co to do mě vjelo! Ty mi zasereš kobereček vod hovna a mě to má bejt fuk mě to má bejt jedno, hele běž vodkud si přišel jasný :D ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

"Není to zvláštní, jak se to někdy semele?! - Columbo." :D Poslední třetina filmu, kdy pánové opouštějí barák a jedou schovat mrtvolu, je už fakt dost nezáživná. Ale ta první hoďka se mi líbila. Je to taková správná situační směska hlášek a scének, kterým sice není vetknut bůhvíjak nápaditý děj, nicméně je to prdel. Hláška: "Pane, proč jste zabil mého koně?" :D [70%] ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

Výstižnější název byste těžko vymysleli. Je to vážně absolutní brak, vlastně to ani moc nepřipomíná film..spíš se jedná o slepenec scének, které jen spojuje trojka hlavních přestavitelů- zhulených blbečků. Některé jsou celkem vtipné, jako třeba snídaně s dědou a mrtvou štětkou nebo první Iggyho nástup a některé naopak ubohé. Obzvlášť postava Štěpánové a Korn jako gangster killer?!to je trochu moc..už tam chyběl jen Goťák. Jako celek těžko hodnotit, ale víc než dvě si to rozhodně nezaslouží. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nadávejte mi, jak chcete, ale mně se Brak líbil. Nehraje si to na nic víc, má to poměrně zdařilé scénky, ve kterých film odkazuje ke známějším snímkům (Pulp Fiction, Star Wars) scény plné absurdního a místy i černého humoru a Paulu Wild, která hraje… samu sebe! Brak se ale ani v jedné sekundě nebere vážně (musím to tu podruhé napsat, protože někteří to holt nepochopili) a myslím, že speciálně tohle je film, který si napodruhé užijete mnohem víc, protože už alespoň tušíte, na jakou šílenost se máte připravit. A ten pěkně vypointovaný konec… ;-) 80 %. ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Moje představa před filmem byla něco na způsob míň ujetého (sjetého) Ro( c )ku podvraťáků, jen 90“. Vzezřením. Po filmu se moje představa trochu vyplnila, protože jsem dostal toto: Ano je to atmosféry z 90.“ let, ale oproti podvraťákům vyzařuje film víc ujetosti a i sjetosti (jako by režisér, když to psal byl úplně sjetej. Což je jeho plus. Mínus (i oproti podvraťákům) jsou mafiáni až moc bráni jako odvary mafiánů, kteří ve filmech podobného zaměření obvykle bývají, nejsou bohužel vůbec cool. Do posledních 5 minut jsem dílko více méně chápal, ale pak to mi hlava fakt nebrala. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)

Reklama

Reklama