Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Ty kopie opičí lebky, co se do toho vůbec pleteš?" Dle mého názoru velmi povedený český snímek obsazený výběrem českých hvězd (J.Korn, B.Štěpánová, Vrtulník M.V., V.Škutletý apod.) Bez hlubšího přemýšlení, bez očekávání a bez nároku na složitou zápletku dojde k uvolněné zábavě a potěšení jak zraku tak sluchu. Akci s kamarády v mládí když odjeli rodiče zažil snad každý a zde se děj opravdu přibližuje (samozřejmě s výjimkou exnutí P.Wild) realitě. To že režisér nechal převážně volnou ruku při dokreslování scén většíne herců hodnotím nadmíru pozitivně. Film působí uvolněně a hlášky kterých se dočkáme hlavně od Vrtulníka, třech hlavních hrdinů a Fabia v podaní M.Moravce skutečně pobaví. Doporučuji shlédnout včetně bonusového materiálu - film o filmu! "Co budeme dělat s tou kurvou? Co by necháme ho tam vykysat zmrda malýho! Ja myslel tu v koupelně" ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kámošům a chlápkům s velkým ptákem v kápi nikdy nevěř." Tak nakonec to přišlo. Poučení. A to už jsem ho ani nečekal. Pořád se totiž jen hulilo, chvástalo, plácaly se nesmysly a já jsem v tom marastu patrně z nudy objevil talent - Paulu Wild. Ta holka zahraje všechno - prostitutku i mrtvolu, což bylo úžasné. Ale kdybych při sledování měl po ruce toho ukecaného Pizza mužíka, tak by se asi jely schovávat dvě mrtvoly a nebylo to by to ani o kousek zábavnější. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +hudba, husté hlášky -je to Brak, pokud to berete vážně, sem tam nějaká písnička mi nesedla/// Tak tohle je vážně masakr, takovej úlet. Když jsem to před 4 rokama viděl poprvé, několik scén mě silně dostalo a i teď jsem se neuvěřitelně bavil. Navíc film se dá zhédnou i vícekrat, třebas díky zajímavému soundtracku a spoustě hláškám typu "ty vole to sem posral, to sem posral, já jsem šukal s mrtvolou, ty vole to sem nekrofil no, sem nekrofil, sem a to ani nevím co to znamená" a další. Prostě zábavná teenagerská road movie bez hlubšího smyslu./// Celekm 72%/// ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti marihuane, ani proti ľuďom, ktorí ju uživajú. Ale čumeť na bandu mizerných hercov, ktorí hulia jedného joina za druhým a popri tom vedú oplzlé, nechutné reči plné vulgarizmov a tupého slengu, nedokážem tolerovať. Herecké výkony a dialógy sú skutočne niečo otrasné. Narážky a parafrázy scén zo známych hollywoodskych filmov sú skôr trapné ako smiešne. Kamera sa chce tváriť štýlovo, moderne, ale v konečnom dôsledku je to len lacná, nepodarená kópia dávno používaných techník. Soundtrack suchý, bez šťavy. Karel Spěváček, ktorý si zrežíroval svoj vlastný scenár, zrejme bude pracovitý, ambiciózny mladý muž, no ako filmový tvorca zatiaľ je to dosť veľká bieda. Jeho prvý film nie je len „Brak“, ale predovšetkým ukážkový odpad!. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Teenagerská a vyloženě česká komedie si dělá srandu sama ze sebe a daří se jí to. Ač originalita se tu hledá těžko, humor se vyhýbá stupiditě, což u některých podobných případů je velký problém. Jistý druh alternativy, velmi zajímavé absurdní situace i vynikající hudební produkce. Prostě něco ubalit, zahodit předsudky a užít si Brak, není, dle mého, žádný problém. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)

Reklama

Reklama