Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Brak: chybný tovar, zmätok, odpad; podradná literatúra. Film si svojho názvu dostál už od úvodných záberov. Zase jeden z filmov, ktoré som dopozeral len preto, že som chcel vedieť akým ešte väčším nezmyslom ma pán Spěváček & Co. budú šokovať. Čo sa chlapom aj dokonale podarilo, lebo keď už som v druhej polovici videl 6 ročného chlapca predávať kradnutý žigulák od nájomného vraha - Jirku Korna, tak to už je na svete možné asi aj to, že tento komentár nedopíšem, lebo na mňa spadne meteori....... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

U nás se ještě pořádný brak, který by měl skutečně vysoké kvality, nedá natočit. A zvláště, když film pokukuje po svých zámořských vzorech, vzhlíží se v nich, ale servíruje to po česku. S českou Paulou Wild, nájemným zabijákem Jiřím Kornem a s hrstkou mladých, ale celkem dobře hrajících herců. Tenhle film začínal fakt dobře i když neoriginálně. Kamarádi si k sobě pozvou eskortní šlapku, která po bujaré párty umírá. A co s mrtvým tělem. Film kopíruje, kde se dá, ale v první polovině přesto bavil. Pak se to nějak natahovalo do nijakého extrovního vyznění. Druhá polovina znatelně slabší. Herecké obsazení fajn až na toho trapného Korna, režie velmi ucházející a odkazovala k sympatickým nezávislým počinům, ale tyhle filmy u nás z diváckého hlediska nebodují a zůstanou nedoceněny. 60% ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, obtížného tématu je dobré zbavit se už v názvu. Parta pošuků s volným bytem zahání nudu a potká hromadu jiných pošuků. Asi nejvíc mě bavily výkony herců ve vedlejších rolích, vždy vzpomenu při použití mikrovlnky slova Rudolfa Máhrly vohřejvaný není nikdy dobrý, s tím jeho krásným Ř. Jednoznačná perla je pizzamužík v podání Jakuba Šafránka (který není na CSFD?) a jeho vlezlý kecy. Výborný je drsňák Jiří Korn, co nezná Rena a Stimpyho, vhodně zvolená Bára Štěpánová, epizodka Míry Cipry. A Miroslav Moravec? Ten měl nejlepší roli - válel se na matračce a tahali ho po bazénu. Kamera experimentuje a docela se líbila, hudba taky potěšila. Hlubokomyslnost (ne)hledejte, je to povedená oddychová ptákovina, co dobře pobavila. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Ty kopie opičí lebky, co se do toho vůbec pleteš?" Dle mého názoru velmi povedený český snímek obsazený výběrem českých hvězd (J.Korn, B.Štěpánová, Vrtulník M.V., V.Škutletý apod.) Bez hlubšího přemýšlení, bez očekávání a bez nároku na složitou zápletku dojde k uvolněné zábavě a potěšení jak zraku tak sluchu. Akci s kamarády v mládí když odjeli rodiče zažil snad každý a zde se děj opravdu přibližuje (samozřejmě s výjimkou exnutí P.Wild) realitě. To že režisér nechal převážně volnou ruku při dokreslování scén většíne herců hodnotím nadmíru pozitivně. Film působí uvolněně a hlášky kterých se dočkáme hlavně od Vrtulníka, třech hlavních hrdinů a Fabia v podaní M.Moravce skutečně pobaví. Doporučuji shlédnout včetně bonusového materiálu - film o filmu! "Co budeme dělat s tou kurvou? Co by necháme ho tam vykysat zmrda malýho! Ja myslel tu v koupelně" ()

hot_spot 

všechny recenze uživatele

Pár citací na tarantinovky a jedna podařená hláška na deset minut ještě černohumornou pecku neudělají. Jasně, některé momenty v první polovině filmu mě opravdu bavily, ale idiotská poslední půlhodina s naprosto zbytečným Jiřím Kornem zadupaly veškerý potenciál do země. Dobrý český film takového ražení se opět nenašel a nejspíš ani dlouho nenajde. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)

Reklama

Reklama