Reklama

Reklama

Soy Luna

(seriál)
  • Argentina Soy Luna
TV spot
Komedie / Rodinný / Hudební
Argentina, (2016–2018), 165 h (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Jorge Edelstein

Hrají:

Karol Sevilla, Ruggero Pasquarelli, Valentina Zenere, Michael Ronda, Malena Ratner, Katja Martínez, Ana Jara, Jorge López, Chiara Parravicini, Gastón Vietto (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(220)

Obsahy(1)

Luna spokojeně sviští svým životem na kolečkových bruslích. Jako každá dívka jejího věku žije se svými rodiči, chodí do školy a má partu svých přátel. Má i brigádu, rozváží jídlo na kolečkových bruslích. Většinu svého volného času tráví bruslením na pobřeží svého milovaného města Cancúnu. Její život se však zvrtne nečekaným směrem, když její rodiče obdrží nabídku, která se neodmítá... Doslova přes noc musí rodina Valenteů opustit svůj dosavadní domov a přestěhovat se z Mexika do Buenos Aires v Argentině. Luna se rázem musí přizpůsobit novému životu, novým přátelům a nové škole, kde se setkává se zcela novým prostředím plným luxusu a elitářství, se kterým nemá nic společného. Nalézá útěchu ve svých kolečkových bruslích, díky kterým objeví nové brusliště. To jí otevře dveře do zcela nového světa kolečkových bruslí. Bude ale Luna schopná přizpůsobit svůj pouliční styl tanci a freestylu v "Jam & Roller"? Lunin zápal pro brusle a tanec postupně roste. Potká nové přátele, první lásku a poznává i svou pravou osobnost. (Disney Channel)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (4)

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je proste cancer poslednich par let. Nechapu, proc to Disney cpe i k nam. Zacalo to "Violettou", ale ocividne maji techto braku v zasobe vic. Pokladam to za skodlive zhruba jako koureni, protoze sledovani takto dementnich serialu musi mit zcela jiste za nasledek poskozeni mozku. Je to zcela novy zanr, ktery kdysi nebyl. "Telenovela pro nactilete" (staci se podivat na pocet dilu) aneb jak rychle a snadno mit doma retardovaneho pubertaka. Neustale ty same uhly kamer, stejne sceny, priserni herci a jeste horsi dabing, ale uplne nejhorsi je celkova nulova hodnota. Neustale se resi totalne zbytecne kraviny a jeste pri tom koukate na ty preslazene ksichty. Na tohle bych se nedival ani ve trinacti, ale kdyz to vidim s odstupem jako dospelak, nejradsi bych se podepsal do petice za zruseni techto sracek. Ne Soy Luna, ale Sodoma Gomora! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Ďalšia somárčina, ktorou nám druhorodená otravuje vzduch ... ale tú úvodnú pesničku dáva v tej španielčine zase bez zaváhania. O malý kúsoček lepšie ako Violetta, ale v konečnom dôsledku ani neviem o čom to poriadne je, takže moje hodnotenie berte s rezervou. 0,5* ()

Reklama

Flav odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto fatální kravina pro děcka s absolutním poškozením mozku. Myslím, že CSFD by mělo zvážit změnu hodnocení, ala zařadit novou stupnici. Na tenhle šmejd není dostupné hodnocení dostatečně dimenzováno. Ocenění si jako jediný zaslouží český dabing tam není co řešit jako vždy perfektní. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Skoro to samé co Violetta (včetně úvodního songu a stylizace toho jak tančí ta podoba je takřka stejná). Chudá holka co neví kde má rodiče (to se řeší skoro v každém díle) se zamiluje do kluka. Samozřejmě na něj mají zálusk i jiné. Kdybych byl ženská věkově do 15 let tak bych byl unešený jelikož jsem kluk tak mě tyhle seriály neberou. Nicméně oproti Violettě je tohle na vyšší úrovni na hlavní herečku se dá dívat a i ostatní herci většinou ujdou až na tu co tam pořád dává hashtagy (asi to chce být moderní, ale je to trapné) a ty dva trapáky co hledají Luniny rodiče. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (44)

  • Natáčelo se 17 scén denně, což je zhruba 10 hodin. (griph)
  • Představiteka Luny zde hraje pouze pod pseudonymem Karol Sevilla. Její pravé jméno je Karol Itzitery Piña Cisneros. (pachlmal)

Reklama

Reklama