Eddie Murphy Delirious (TV pořad)

Komedie

USA, 1983, 69 min

Bruce Gowers

Hrají:

Eddie Murphy

Výtečný letitý stand-up Eddieho Murphyho odehrávající se v krásné Constitution Hall v Washingtonu, D.C. Eddie předvádí nezkrotný výkon a dokazuje, že je skvělým komikem a showmanem. Klasika stand-up comedy.(22.12.2006)

Nehorázná prča. Škoda, že dneska už neni ani zdaleka tak vtipnej jako byl tehdy.(13.12.2008)

Nekorektní, přisprostlé... ale co, vtipné. Eddie Murphy ještě plný zápalu uměl tyhle srandičky zkrátka p(r)odat.(1.2.2011)

fantazia jednoducho fantazia zohnal som to po tom co som na tej trube (citaj youtube.com) videl nejake skece z tejto show a neolutoval som ani trosku :))))(9.1.2009)

Absolutne nechapem preco Eddieho stand-up hadzu ludia do odpadu, kam rozhodne nepatri. Uloha stand-up komikov je rozosmiat. Ja som plakal. Kto si chce pozriet skuste youtube.com(8.6.2008)

Eddie Murphy mě rozesmíval nepřetržitě ještě dva dny po shlídnutí tohohle stand upu. PROČ UŽ NENI TAK ZÁBAVNEJ!!!! Na konec bych řekl že lidi co dávali odpad buď nemaj smysl pro humor, nebo tuhle show ani neviděli, nebo jsou to prostě rasisti. FUCK EM...(15.12.2008)

Eddie, jak ho většina našinců nezná. A to je velké škoda, páč tenhle stoják má koule, jako vánoční stromek. Bavil jsem se nonstop. Doporučuju! Většina amerických "komediálních" herců začínala stand up výstupy na své cestě k filmu a málokterý nevyčpěl po pár filmech. Bohužel tuto není Eddieho případ. Možná by se měl vrátit k stand upu, ale dnes snad raději ne. Howg(31.5.2011)

• boric_model

Vrchol demence, zábava pro jednoduchý negerský dělňase a další podobný zoufalý existence. Takových sraček, co ten debil nablil z pódia, to nemaj ani v městský kanalizaci.(18.6.2011)

19. nejrozporuplnější film na ČSFD? To si snad Delirious ani nezaslouží... Stand up komedie se přizpůsobuje času a nárokům diváka a Eddie byl prostě nejlepší ve své době. Dneska se diváci raději nechávají zesměšňovat a sami se smějí předstíranému nezájmu nebo neschopnosti pamatovat si text. Eddieho výkon mi přijde mnohem profesionálnější.(4.2.2012)