Reklama

Reklama

Divoké vlny 2

  • USA Surf's Up 2: WaveMania (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Je to jeden z těch neuvěřitelných příběhů, který musel být zfilmován. Mladý tučňák Cody Maverick dal vale ledovým planinám domova a vydal se na exotický ostrov Pin-Guí, aby se před davy fanoušků a objektivy kamer zúčastnil surfařského šampionátu. Byla z toho velká sláva, Cody našel sám sebe a taky kamarády. Všichni se teď vrací v novém dobrodružství plném vysokých divokých vln a surfařské zábavy. Cody, surfující kuře Joe a plavčice Lani se dají dohromady s partou pěti radikálních surfařů, kteří jsou silní, namachrovaní, namistrovaní a kteří vyhledávají ve vlnách jen ten nejtvrdší adrenalin. Tahle Velká pětka vezme Codyho a kámoše na cestu na to nejlegendárnější surfovací místo na Zemi, do surfařského ráje, kde jsou vlny opravdu divoké. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (39)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Neříkám že je jednička jakési zázračné dílo.... Ale tohle je prostě moc. Hnusná animace, dementní postavy (Wrestlingoví surfaři jsou fakt nesnesitelní) a prostě všechno špatné co v prvním dílu alespoň fungovalo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Občas môžu príjemene prekvapiť aj filmy, od ktorých človek nič výnimočné nečaká. "Surf´s Up 2: WaveMania" je jednoznačne jeden z týchto filmov. Bál som sa, či neurobia len lacnejšiu verziu toho, čo už sme mali, ale musím priznať, išiel do tohto filmu aj reálny talent. Okey, klamal by som, keby poviem, že tu funguje všetko, pretože je tu aj veľké množstvo debilných momentov, a veľká časť humoru je neskutočne trápna a hlúpa. Ale na druhú stranu sa mi páči Codyho stretnutie s jeho legendárnymi hrdinami "Hang Five". A musím povedať, že čo tento film zvláda skutočne veľmi dobre je vytvorenie tímového ducha. To je perfektné. Pretože v každom momente som mal pocit, že to je o tom tímovom duchu. Môžeme byť rozdielnej povahy, ale musíme sa naučiť vedieť spolupracovať ako tím. A možno nakoniec ani nezáleží na tom, či budeme môcť byť novým členom "Hang Five." Pretože niekedy môžeme zistiť, že sú dôležitejšie veci. Úprimne, tento film sa mi páči pre jeho príbehovú aj vizuálnu stránku a ani postavy nie sú podľa mňa odfláknuté. Keby si dali ešte trošku viac záležať so svojim humorom a neboli by niektoré momentky skutočne sprosté, mali by sme tu film na úrovni prvého dielu. Takto je to o niečo slabšie, ale stále dostatočne dobré na to, aby som povedal, že som rád, že som film videl. Hodnotenie: B- ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není ničím světoborným, spoustou fórků zůstává především animákem pro děti, ale rozhodně animákem netuctovým a podstatně zábavnějším i pro dospělejší publikum, než bývá v poslední době obvykle. Jistě, Zootropolis sice zůstane nejlepším animákem posledních let, ale navzdory klišé o potřebě přátelství oproti úspěchu a bla bla bla se na Divoké vlny 2 dobře kouká, děj rychle odsýpá, některé žertíky jsou hodně povedené (na svědomí je má hlavně trochu mimózní kuře Joe) a narážky třeba na Indiana Jonese při procházení chrámem plným pastí a nástrah vyloženě potěší. Vůbec špatný taky není nápad, který po tvůrci použili po úspěchu jedničky, tedy že se celý příběh tváří jako natáčení dokumentu o surfařích imaginárním filmovým štábem. Takže i když nemám rád animáky, v zásadě dávám palec nahoru. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Je jen dobře, že to v Americe nešlo do kin, jelikož by na to nikdo nechodil. U nás, pokud dvojku chceme vidět, žel do kina musíme. Přijít s pokračováním po deseti letech je docela výzva, ale mělo se na čem stavět, protože jednička byla nadprůměrným animákem, který přišel zas s něčím novým. A to se právě o Divokých vlnách 2 říci nedá. Je možné, že dětské diváky to pobaví, a to jim přeju, ale pro mě to byla ztráta času. Ale viděl jsem opět známé tváře, tak dvě hvězdy musím dát. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Chcel som niečo easy na zaspatie, no toto bolo plytké jak kavova lyžička otočená naruby. Tak blbé že som až nezaspal. Moja záľuba v rozprávkach tu nefunguje ani na 5% Ale z nostalgie k prvému dielu ako celkom fajn nápadu a celkom peknej animácií aspoň 1*. Nikdy viac nechcem naraziť na takúto sračku. ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

2,5* Takhle zprznit pokračování mého oblíbeného animáku. To si Cody ani kuře z Pardubic opravdu nezasloužili. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rovnako silné aj rovnako slabé pokračovanie ako pôvodný film. Na druhej strane, už ma to zabavilo viac ako prvá časť a účasť známych tvárí z WWE tomu len dodala náboj. Nepamätám si prvé zhliadnutie, ale teraz som si to dal s dcérkou a neľutujem, normálne zabité nedeľné popoludnie v škaredom počasí. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Hezká animace, ale jinak nic extra, ani jsem se moc nezasmál, vlastně všechny fórky byly celkem suchý. I ty děti to přestává bavit, zlatej krteček :-) 24% ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Příjemná zábava, ale nic, co by mě vyloženě nadchlo. A z příběhu jsem byla místy zmatená, protože jsem měla pocit, že si tvůrci občas protiřečí. Ale vyloženě naprdnutá jsem z tohohle filmu určitě nebyla, takže zlatý střed. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Méně je někdy více. Původní Divoké vlny měly zůstat jediné. Tohle pokračování se vážně nepovedlo - vtipné to není, příběh o ničem - finální surfování na blescích je zkráceno na minimum a přitom se celý děj točí kolem toho, Hang 5 jsou spíše k smíchu než k obdivování, a ještě to překvápko nakonec - já neodcházím, koho by bavil důchod. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

První Divoké vlny nebyly bůh ví jaký animák. Ale měl určité kouzlo, které celkem fungovalo. Do dvojky se to tvůrci snažili zanechat. Je tu taky snaha o reportážní vsuvky, ale všechno ostatní je absolutně nezajímavý a hloupý. Příběh, postavy, scénář. Všechno je o úroveň horší než v prvním dílu, který byl v přinejlepším nadprůněrný. Škoda, celkem jsem Divokým vlnám 2 věřil. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

25% - komentář 20ti slovy: "Násilné", "namachrované", nevtipné. Děsně me štvalo zpracování ve formě "dokumentu" a o "špatné" animaci ani raději nemluvím. 80 minut bylo mučivých. ()

Reklama

Reklama