Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ústředními postavami jsou policisté Milajda, Noťas a Šéf, kteří řeší a vyšetřují nejrůznější (nejen) dopravní situace, do kterých se dostává skupinka dětí z okolí a se kterými se děti mohou běžně setkat v reálném životě. Vše je podáváno hravým a humorným způsobem, ale s důrazem na osvětu a dopravní výchovu. Kromě dětských hrdinů zde vystupuje i stylizované mluvící policejní auto, jemuž hlas propůjčil Petr Rychlý, a představuje jakéhosi rádce, který bdí nad hlavními hrdiny. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Sssiksseilor odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, kam až dětská hovnovizní tvorba je schopna a ochotna klesnout. Právě jsem protrpěl deset minut těžkého vymývání mozku; a že jsem už na něco zvyklý! Plnění zbytečných a nesmyslných případů pod taktovkou umělé inteligence, která omezuje pravidly myšlení (snad jen) tří spratků, co se rozhodli hrát na cajty, je veškerou náplnění této sračky. O dialozích se odmítám bavit, protože prakticky ani není o čem, neboť vyblitý odpad nelze zformovat do jedne srozumitelné věty. Jak odporně programové, že tamní umělá inteligence usídlená v prošlém notebooku řeší převážně svůj zánik. Jak úchylné, že dětská přechytralá cajtka, co ještě nebyla ani u zápisu, má nalakované nehty. Jak tupé, že její dva nemyslící policejní partneři mají účes toho zmrda biebera. A jak otřesné, že je někdo schopnej propůjčit své smrady takovému výplachu. Vždyť tamní aktéři vypadají, že neumí do deseti počítat, natož aby úspěšně dočetli do konce jednoduchou větu. Neměly by si kurva tyhle herecké "hvězdy" hrát na něco víc, než je buzerující dementní dopravní policajt?! Ad místní hvězdy - o to právě jde, že je to pro dětské diváky. Pokud se jim bude i nadále nekončící řadou sraček odrovnávat myšlení, tak z nich bude opět růst jen další nekonečná řada sráčů. Tohle přeci nemůže být na ocenění hvězdou. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mě osobně se tento pořad nelíbí, ale ty hvězdičky jsou zasloužené, a to už jenom proto, že to dokázalo oslovit velkou část dětského publika. ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Pořad pro děti, jehož provedení by bylo rozumné hodnotit pohledem dětského diváka. Já, jakožto dospělý jedinec, který za volantem tráví obrovské množství času, dávám body za to, že jakoukoliv formu dopravní výchovy a osvěty vítám a ve skrytu duše doufám, že třeba jednou ubyde kreténů za volantem. ()

T.O.M. 

všechny recenze uživatele

Původní 1. série z roku 2016 je super pořad pro děti dospělé. Scénář a režie jsou dobře zvládnuté, případy vypointované, jsou tam vedlejší vtipné zápletky. Prostě mini verze kriminálek.  Navíc má docela slušné herecké obsazení. A u toho je jen tak mimochodem trochu  vzdělávací a výchovný. A co je hlavní, děti to moc baví. Tento pořad je ve svém žánru velmi podařený, a je škoda, že má tak nízké hodnocení. Nechápu, proč má řada lidí potřebu hodnotit pořady, který vůbec nejsou určené pro ně, jako pro diváky. Bohužel 2. série z roku 2021 je otřesná. Slabé obsazení a herecké výkony, scénář zcela bez pointy, je to bezduchý osvětový pořad, kde se citují poučky z encyklopedie, a každý díl je zakončen násilně  ubohým pokusem o rap.    Zatímco první série je vytvořena profesionálně na úrovni velkých krimiseriálů, sama se bere s nadhledem poněkud parodicky, a je propracovaná, tak druhá série je obyčejný výchovný pořad podle tradičního televizního receptu, že když je  někdo moc mizerný autor pro dospělé, tak má dělat pro děti, protože tam se snese vše.  Chudáci děti. Je těžké najít seriál, s tak rozdílnými úrovněmi jednotlivých sérií.     BTW: i kulisy jsou v první sérii mnohem propracovanější - doporučuji pročíst si detaily nástěnky. ()

ESW odpad!

všechny recenze uživatele

Budeme si hrát na policajty, takže děcka nasaďte tupé výrazy a spusťte šovinistické vtipy. Výborně! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama