Reklama

Reklama

Výměna

(TV film)
  • USA The Swap
Promo

Obsahy(1)

Ellie balancuje mezi gymnastikou a problémy se svou nejlepší kamarádkou. Její spolužák Jack se snaží dostat se ze stínu svého bratra, legendární hokejové hvězdy, vypořádat se s vysokými nároky svého otce a řeší trable s láskou. Jak název napovídá, Ellie a Jack si vymění těla a začnou se dít věci... (Disney Channel)

Recenze (6)

juta 

všechny recenze uživatele

Klasická disneyovka, která spolíhá na své mladé hvězdičky, které zřejmě neuvidíme na chodníku slávy, ale občas nevadí pro změnu koukat na neokoukané. Filmů s výměnou těl jsem viděl několik, ale každý je svým způsobem zajimavý a vyjímkou není ani tato Výměna. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trošku neoriginální zápletka, který ale pořád funguje. Tentokrát si nevyměňují tělo matka s dcerou ale mladík a dívka. Mají svoje problémy a tímhle způsobem mají najít řešení. Je to i celkem fajn, ale u tohohle tématu by mě spíše zajímalo, kdyby to někdo pojal jako drama, které je možná až psychologické. Tohle to není. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Spíše 2 hvězdy, ale hodně to směřuje ke 3. Dat tam sympatičtějšího mužského herce a byly by to 3. Jinak zasmál jsem se pouze 1 což je škoda jelikož tam bylo hodně nevyužitých příležitostí. ()

nicolePavs 

všechny recenze uživatele

Klsická disneyovka, viděla jsem více filmů na tuto tématiku a vždy mě to bavilo. Jako fanynka hokeje oceňuji zapojení tohoto sportu. Asi bych se na to nedokázala dívat znovu a znovu dokola. Nicméně je to fajn film při takové nostalgické náladě, kdy se člověk rád podívá na nějaký puberťácký až dětský romanťák. :) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama