Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David je se svou přítelkyní Sarah už pět let. Nedávno mu řekla, že odjíždí na dva měsíce do New Yorku, aby se mohl rozhodnout, jestli je připravený se s ní oženit. David hledá radu u svých nejlepších přátel, trochu potrhlých sukničkářů a začíná vplouvat do zrádných svobodných vod Los Angeles. Pak osud zasáhne a o on se zamiluje do tajemné ženy! Sarah mezitím dostane nabídku od svého atraktivního bosse, kterou není tak snadné odmítnout. Davidova touha po pravé lásce mu připomene vzpomínky na dívku z minulosti, která nečekaným a bláznivým způsobem ovlivní životy všech! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

MMR 

všechny recenze uživatele

Z filmu je jednoznačně poznat, že autoři se snaží o velmi vtipnou komedii. Což se jim daří až v druhé polovině filmu. V první je sice vidět snaha, ale scény jsou natahované a myšlenka sice vtip má, ovšem provedení ho postrádá. A druhá půlka naopak exceluje, scény už konečně vtipné jsou, i když dost čitelné. Kdybych měl porovnat s prvním dílem, tak tenhle je úplně o něčem jiném, a je o něco málo lepší. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Po výborný jedničce přichází druhej díl, teda jestli se to tak dá nazvat, protože v podstatě je to absolutně něco jinýho, jen název je stejnej a to zřejmě hlavně kvůli Jerry O'Connellovi, kterej hraje v jedničce a blbýmu českýmu překladateli. Nicméně zpátky k filmu, Jerry je opět skvělej jako v Tomcats, ale scénář mu toho dovoluje mnohem míň, je to takový moc jednotvárný a málo vtipný, i když závěrečná rošáda je docela pěkně vytvořená a celkově je to rozhodně zábavný, ale Tomcats se mi líbily víc ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Někdy se stane, že se vztah prostě přechodí. To se stalo i Davidovi (Jerry O'Connell) a jeho přítelkyni Sarah. Jediným řešením této situace je svatba a nebo rozchod. Sarah proto odjíždí na dva měsíce pracovat do New Yorku, aby se David mohl rozhodnout, zda s ní chce strávit zbytek života. Jenže Davidovi se do rozhodování moc nechce, a navíc se mu vrací vzpomínka na dívku, kterou před lety potkal a do které se bláznivě zamiloval... Stejně jako od prvního dílu jsem od pokračování nic moc nečekal, ale dočkal jsem se docela příjemné (a hlavně i vtipné) komedie na téma partnerských vztahů. U některých scén jsem fakt nemohl - jak Juliino vyprávění o dávné příhodě na letišti nebo Mikovo sebeodhalení. Sice závěrečná pointa je příliš předvídatelná, ale nějak mi to tady vůbec nevadilo, právě naopak. Mezi tímto typem komedií určitě Buying the Cow patří k těm nejlepším... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Původní Supersvůdníci, jakkoli nemají s tímto počinem nic společného, měli pár povedených vtípků, které se postupně ztratily v trapnosti a nechutnosti. Toto "nepokračování" se nemá ztratit v čem. Není nechutné, není vtipné, není nijaké. Tváří se, že hledá odpovědi na životní otázky, ale ve skutečnosti je jenom nadhazuje a místo něčeho smysluplnějšího nechává nesympatickou vedlejší postavu bezcílně brouzdat světem opačné sexuální orientace. Záchranou je tak závěrečných dvacet minut, během kterých se občas nejen popírá klišé, ale naštěstí i něco děje. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je třeba upravit na pravou míru, že tohle není žádné pokračování povedené komedie Supersvůdníci. Podobnost je jen v tom, že hlavní roli vytvořil opět Jerry O´Connell, kterému podobné role mile naivních baličů žen sednou. V té době si s ním tady zahrál také Ryan Reynolds, který v té době nepatřil k příliš známým hercům. Jinak film chce být až tak moc vtipný, až se mu to střídavě daří, ale nijakou extra vtipnou scénu jsem si z filmu neodnesl, anebo se mně po skončení filmu nevybaví. Humoru tedy tady mohlo být o něco víc, stejně tak tady mohlo být víc i sexy Alyssi Milano a všechno je tady takové sice poměrně zkušeně zrežírované, ale málo dobrých nápadů přineslo vesměs příjemnou, avšak ve výsledku průměrnou komedii s dobrým hereckým obsazením. 50% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama