Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David je se svou přítelkyní Sarah už pět let. Nedávno mu řekla, že odjíždí na dva měsíce do New Yorku, aby se mohl rozhodnout, jestli je připravený se s ní oženit. David hledá radu u svých nejlepších přátel, trochu potrhlých sukničkářů a začíná vplouvat do zrádných svobodných vod Los Angeles. Pak osud zasáhne a o on se zamiluje do tajemné ženy! Sarah mezitím dostane nabídku od svého atraktivního bosse, kterou není tak snadné odmítnout. Davidova touha po pravé lásce mu připomene vzpomínky na dívku z minulosti, která nečekaným a bláznivým způsobem ovlivní životy všech! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

freddy 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl a tak trochu jsem se bál, že se budu v ději ztrácet. Ale tohle byl zcela samostatný příběh, takže se to dalo zvládnout v pohodě i bez znalosti prvního dílu. A jinak se mi to docela líbilo. Respektive ze začátku mi to připadalo jako děsná kravina. Ale postupně se to rozjelo a já se u některých scének královsky pobavil, protože některé nápady byly opravdu bravurní a úžasně vtipné. Takže já jsem s tím byl spokojený, jedná se z mého pohledu o takovou průměrnou komedii, která místy pobaví a nikoho snad neurazí. Proto i průměrné hodnocení, ale aspoň že tak, bál jsem se, aby to nebyla nějaká kardinální blbost, ale naštěstí tomu tak není a dalo se na to dívat. Takže u mne spokojenost. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Tak tady pozor - třebaže český název říká opak, nejedná se o pokračování komedie Tomcats! Oba filmy nemají krom hlavního představitele společné vůbec nic - zatímco v prvním případě se jednalo o ujetou prcičkovskou komedii s parodickými prvky, v tomto případě jde jen o stupidní, nepříliš vtipnou a zcela předvídatelnou rádoby romantickou komedii s občasným zabroušením do vyjadřování teen komedií. Ruce pryč, tohle je film pro opravdovou ztrátu času.... ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Někdy se stane, že se vztah prostě přechodí. To se stalo i Davidovi (Jerry O'Connell) a jeho přítelkyni Sarah. Jediným řešením této situace je svatba a nebo rozchod. Sarah proto odjíždí na dva měsíce pracovat do New Yorku, aby se David mohl rozhodnout, zda s ní chce strávit zbytek života. Jenže Davidovi se do rozhodování moc nechce, a navíc se mu vrací vzpomínka na dívku, kterou před lety potkal a do které se bláznivě zamiloval... Stejně jako od prvního dílu jsem od pokračování nic moc nečekal, ale dočkal jsem se docela příjemné (a hlavně i vtipné) komedie na téma partnerských vztahů. U některých scén jsem fakt nemohl - jak Juliino vyprávění o dávné příhodě na letišti nebo Mikovo sebeodhalení. Sice závěrečná pointa je příliš předvídatelná, ale nějak mi to tady vůbec nevadilo, právě naopak. Mezi tímto typem komedií určitě Buying the Cow patří k těm nejlepším... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je třeba upravit na pravou míru, že tohle není žádné pokračování povedené komedie Supersvůdníci. Podobnost je jen v tom, že hlavní roli vytvořil opět Jerry O´Connell, kterému podobné role mile naivních baličů žen sednou. V té době si s ním tady zahrál také Ryan Reynolds, který v té době nepatřil k příliš známým hercům. Jinak film chce být až tak moc vtipný, až se mu to střídavě daří, ale nijakou extra vtipnou scénu jsem si z filmu neodnesl, anebo se mně po skončení filmu nevybaví. Humoru tedy tady mohlo být o něco víc, stejně tak tady mohlo být víc i sexy Alyssi Milano a všechno je tady takové sice poměrně zkušeně zrežírované, ale málo dobrých nápadů přineslo vesměs příjemnou, avšak ve výsledku průměrnou komedii s dobrým hereckým obsazením. 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Po výborný jedničce přichází druhej díl, teda jestli se to tak dá nazvat, protože v podstatě je to absolutně něco jinýho, jen název je stejnej a to zřejmě hlavně kvůli Jerry O'Connellovi, kterej hraje v jedničce a blbýmu českýmu překladateli. Nicméně zpátky k filmu, Jerry je opět skvělej jako v Tomcats, ale scénář mu toho dovoluje mnohem míň, je to takový moc jednotvárný a málo vtipný, i když závěrečná rošáda je docela pěkně vytvořená a celkově je to rozhodně zábavný, ale Tomcats se mi líbily víc ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama