Reklama

Reklama

Před dvaceti lety se Charlie Carbone seznámil s černošským klukem Louisem, který ho zachránil z vody, když se topil vinou mafiánského synka Frankieho. Charlie a Louis zůstali kamarády, i když jsou každý jiný. Dnes je Charlie majitelem kadeřnictví, sní o setkání s milou dívkou, místo toho však neustále tahá z malérů smolaře Louise. Když se nechá přemluvit, aby mu pomohl odvézt několik kradených televizí, zaviní při honičce s policií prozrazení Salova tajného skladu. Zuřící mafián jim dá šanci odčinit, co způsobili, a pošle je do Austrálie s obálkou, kterou mají předat jistému panu Smithovi. Cesta letadlem probíhá poměrně klidně, přestože Louis cestou zjistí, že obálka obsahuje padesát tisíc dolarů. V Sydney si dvojice najme džíp a cestou srazí klokana. Nehybné zvíře Louisovi připomene mafiána Jacka, a tak mu navleče svou bundu a nechá se s ním vyfotografovat. Jenže v tu chvíli klokan ožije a odskáče i s bundou. A samozřejmě také s obálkou s padesáti tisíci, která byla v kapse. Dvojice ho marně pronásleduje. V městečku narazí na ochránkyni zvířat Jessii, která jim poradí, že na něj musí s letadlem a uspávacími střelami. Jenže v tu chvíli už Smith telefonuje Salovi, ten je přesvědčen, že mladíci peníze ukradli. Vyšle za nimi Frankieho, doprovázeného jedním z jeho pistolníků. A tak se v buši rozpoutá nejpodivnější štvanice v dějinách Austrálie. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Rád bych doufal, že na téhle stupidní kravině Jerry Bruckheimer prodělal... Komedie spíš trapná než vtipná mě bavila míň než Troškovy Kameňáky (jejichž příznivcem rozhodně nejsem). Scénář pitomý, herci trapní (Christopher Walken je tam jen na chviličku a nepředvádí nic zvláštního, ale i tak je samozřejmě suverénně nejzajímavější), režie nijaká. Klokan je evidentně určen stejně starému publiku jako Garfield či Scooby-Doo, ale zápletka s mafiánskými zabijáky pro něj moc vhodná nebude. Takže nejlepší bude, když se tomu vyhnou všichni. ()

Tempest 

všechny recenze uživatele

Klasická filmová jednohubka. Docela koukatelný film, naprostá oddychovka. Dobrý film pro chvíle, když chce člověk vypnout mozek. Příběh je totálně praštěný, 2 magoři cestou srazí klokana, nenapadne je nic lepšího než ho obléci do bundy a vyfotit se s ním. Zdánlivě mrtvý klokan ale ožije a uteče i s bundou. V bundě mají ale peníze, které převážejí pro jednoho mafiána. Takže začíná hon na klokana, který jim dává docela pěkný kapky. Pomůže jim i krásná Američanka v podání Estelly Warren a klacky pod nohy jim mimo klokana hází příjemce i odesilatel peněz. Fajn film, docela jsem se bavil. ()

Reklama

mpet 

všechny recenze uživatele

Film o dvou hloupých a neschopných mafiánech. Občas se zde člověk zasměje pár hláškám a vtipným situacím, ale bohužel je toho málo. Takovýchto podobných komedií nalezneme stovky, možná tisíce, a tady jsem opravdu nenašel nic co by Klokana Jacka zařadilo mezi ty, co si člověk bude pamatovat a pouštět pořád dokola. Ale pokud nemáte co dělat a nemáte nic lepšího ke zhlédnutí, tak s Klokanem Jackem můžete strávit poměrně příjemnou hodinku a půl u televize. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Tak Kangaroo Jack není nejhorším filmem, který jsem měl tu čest na podobné téma vidět. A jelikož já většinou nikdy nedávám filmům s tímto stylem víc než tři hvězdičky (protože si víc nezaslouží), možná patří i mezi ty nejlepší. Co mě na filmu ohromně ohromilo byl vzhled digitálního klokana, který vypadal prostě prvotřídně a upřímně bych vůbec nepoznal, že před kamerou nestál skutečný živý tvor. Už jenom proto se řadí toto dílo do "nadprůměru". Pak je tu ještě dalších pár důvodů, jako je například skvělá a pohodová hudba v podání Trevora Rabina, prvotřídní herecké výkony (nevážně hrající Jerry O'Connell a Anthony Anderson, a sexy Estella Warren), některé pěkné zvraty... Těžko uvěřit že se stejně tento film řadí do průměru, do kterého se řadí tisíce stejně kvalitních snímků. Proč? Protože to nemá myšlenku. Proč něco takového natáčet? Když si pouštíte Predátora, tak proto, že chcete vidět akční vybíječku. Když si pouštíte Harryho Pottera tak očekáváte přihlouplého brejlouna bojujícího s pánem zla. Klokana Jacka si pustíte, protože... Chcete vidět dvojici přihřátých týpků, kteří po pouštích Austálie honí klokana? Je sice pravda, že některé scény jsou docela úsměvné, ale u hororu Shrooms jsem se několikrát zasmál a to není komedie. Prostě čistý průměr, a tím čistým průměrem opravdu myslím čistý průměr, takže jestli by jste se mně zeptali, jestli je to víc nadprůměr nebo podprůměr, odpověděl bych vám.. Je to průměr :-D ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10///+dvojice O´Connell a Anderson, krásné scenérie, nadupaná hudba -divatelné jen pokud filmu přijdete na chuť/// Dlouze jsem se snažil přijít na to, čím bych hodnocení filmu srazil dolů, proto si jej trošku rozeberme. Obsazení filmu není plné hvězd, přesto kdo má rád ustřední dvojici, bude potěšen. Estella Warren, i přesto že se objeví více až na konci filmu, tak je na ni radost pohledět. Herecké výkony se dají přežít. Horší je to se scénářem, nic co by tu už nebylo, přesto pro tento film postačuje. Samotný Klokan Jack je na první pohled uvěřitelný a především připraví hlavním hrdinům nejdenu peprnou situaci. Krásně na mě zapůsobili přírodní scenérie a většina akčnějších scén. Nejvíce však musím vyzdvihnou hudbu, která vás provází téměř celím filmem a pokud máte rádi Hip-Hop určitě si příjdete na své./// Celkem 68%/// ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Producent Jerry Bruckheimer přidal po zhlédnutí Disneyho Sněžných psů, kteří mají podobnou zápletku, scénu, kde klokan Jack mluví. (HappySmile)
  • Když Charlie a Louis letí letadlem, narazí před přistáním do jakési zdi a zničí si tak velkou část levého křídla. Na dalším záběru je ale letadlo opět v pořádku. (Patrik256)

Reklama

Reklama