Reklama

Reklama

Epizody(10)

Dvaja pätnásťroční chlapci sa tajne stretnú v chate uprostred lesa. V intímnej chvíli ich vyruší auto a ozvú sa výstrely. Tínedžeri sa stanú očitými svedkami ohavného krvavého zločinu - viacnásobnej vraždy, pričom sami len o vlások uniknú istej smrti. Svoj vzťah musia utajiť a majú strach z vraha, preto nikomu nepovedia, čo videli. Lenže to, čo videli, už zo svojej pamäti nedostanú a čoskoro zistia, že ich pokojný život sa navždy skončil. Polícia a FBI začínajú vyšetrovanie, vrah pátra po svedkoch, aby ich zlikvidoval a v chate ostalo priveľa stôp... (TV JOJ)

(více)

Recenze (17)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělý napinavý seriál... Bože, ale ta naivní policajtka mne totálně štvala. A nejsem sám, koho vytáčela, má sestra říkala, že kdyby ji potkala, tak ji rozkope frndu :-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mylne som sa domnieval, že som viac tolerantný človek. No neustále čumieť na dvoch “teplošov”, ako sa šermujú jazykmi, to ma teda ozaj nebaví. Po dvoch epizódach, to nie len z onoho dôvodu, s čistým svedomím vzdávam. Jednoducho nebavilo .. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Největší předností úvodu tohohle seriálu je, že děj hodně rychle odsejpá kupředu. Takže to, co by se jinde syslilo na celou sezónu, se tady odehraje během padesáti minut, a je z toho celkem fajn drama. Jenomže primárně jako thriller to je děsně nevýrazný s nezajímavejma postavama, a scénář zbytečně využívá nevěrohodných berliček. Vyblitej šedo-světlemodrej filtr vyprávění taky zrovna nepomáhá... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti "Eyewitness" přeci jen něco chybí, nemůžu mu ovšem upřít líbivost jednotlivých scén / záběrů a naprosto fantastickou chemii mezi Philipem a Lukasem. Konkrétní plusy? 1) Chemie mezi Philipem a Lukasem. Tyler Young a James Paxton (syn Billa Paxtona:-)) jsou prostě a jednoduše k sežrání. Navíc bych vůbec neřekla, že jsou "o tolik" starší než jejich seriová já. 2) Počet scén spadajících do kategorie hot, cute nebo hurt/comfort. 3) Dobře napsaní rodiče; praví i pěstouni. 4) Snaha zachovat? okopírovat? ponurý severský styl. 5) Soundtrack. 6) Kamera. Nevím, zda byla či nebyla okopírována ze severského originálu, ale seriál díky ní obsahuje spoustu fantasticky vypadajících záběrů. 7) Blíže nespecifikovatelné scény asociující "QaF". 8) Zvuk Lukasovy motorky. Konkrétní mínusy? 1) Překombinovanost. Na to, že má seriál pouhých deset dílů, se v něm řeší poměrně široká škála témat (řádění vraha, homosexualita, závislosti všeho druhu, drogové podsvětí, motorkářské gangy, FBI, pronásledování, šikana...) a ne všechna mají tolik prostoru, kolik bych si pro ně představovala. 2) Některé vedlejší postavy "do počtu". 3) CANCELED po první sérii.:-( ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ranná káva skončila v žalúdku a z neho sa v priebehu prvej časti dostala navzdor gravitácii späť do ústnej dutiny a odtiaľ von do kanála. Slušný človek čakal thriller, zápletku, krimi. Lenže tej sa nedáva žiadny priestor. Prednosť majú dvaja buzeranti, ktorí sa tú chytajú za vtáky a nechutne vzájomne lížu plomby. Nech mi nikto nehovorí, že to sú "herci". Originál homoklády to boli. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Natočené podľa nórskeho predchodcu Øyevitne. Zatiaľ to však kvality originálu u mňa neprekročilo, napriek tomu, že sa viac zaoberajú vzťahovou stránkou medzi postavami. Celkovo je to samozrejme celé prispôsobené do amerického prostredia. Uvidíme ďalej, keď vstúpi výraznejšie do deja postava záporáka. Ten bol v pôvodnej nórskej verzii výrazným ťahúňom celej série... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Norský originál neznám, ale s povděkem kvituji fakt, že severský rukopis zůstal víc než čitelný. Dalším pozitivem je skladba příběhů. Seriál se nesoustředí jen na nahánění vraha, ale je tu řada vedlejších linek ať už kriminálních nebo osobních. A povedl se i nejednoznačná charakteristika záporáka, který byl nejzajímavější postavou. Naopak kdo mi příliš nesedl byla Julianne Nicholson v roli policistky, kteráž příliš často nedokázala vidět očividné,což zavánělo nemístnou tupostí. Příliš mi neseděl ani James paxton, ačkoliv to se díky fungující chemii mezi ním a Tylerem Youngem dalo jakž takž přehlédnout. A možná by neškodilo trochu omezit počet postav a zkrátit to tak na osm dílů. Nicméně i tak se jedná o solidní počin. 75% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Z nelogického chování postav se mi popravdě udělalo nejednou zle. Celkově mi seriál občas připomínal béčkovou kriminálku na Nově, ale na druhou stranu to nenudilo a závěr byl alespoň dobře ukočírovaný, takže mě celkem i zajímal. Většina postav mi ale byla úplně šumák, tedy velmi špatná psychologie postav - jako divák jsem si takřka k nikomu nevybudoval vztah a nikdo si nezískal mé sympatie. Postava Lukase vyloženě na facku. Ale což už, zázrak to sice nebyl, ale dalo se to... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro krimi minisérie mám slabost a tahle slibovala seveřany inspirovaný příběh v atmosférickém prostředí amerického vidlákova. Nakonec je to ale ze 2/3 rodinné drama a gay vztahovka a krimi zápletka hraje mnohem menší roli, než jsem od seriálu očekával. V zásadě je celá krimi zápletka strašně jednoduchá a děj moc netáhne. A i k postavám jsem po celou dobu přistupoval spíše neutrálně. Ne že by byly vyloženě nesympatické, ale osobně mě nijak zvlášť neoslovily a to včetně záporáka, který byl tak trochu promarněnou příležitostí. Nicméně je to atmosférické, místy docela napínavé a po těch 10 epizod si to drží slušné tempo. Finále je překvapivě uspokojující a seriál se dá tedy považovat za velice dobře uzavřený. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Išlasom do toho, lebo som mala dobré odporúčania a kvôli tej love story. A ani jedno nesklamalo, práve naopak. Jediné, čo mi prekážalo, bol ten modrý filter a aj toho sa zbavili. Je to úžasná kriminálka s dôsledne vypracovanou atmosférou, kde postupne prevraciate kúsky puzzle a vytvárate si obraz. Bolo skvelé a zároveň frustrujúce vedieť, kto je zodpovedný. Veľmi sa mi páčilo aj to, ako ten prípad ovplyvňoval vzťahy a ako vzťahy ovplyvňovali prípad. Postavy boli detailne vykreslené a herci veľmi dobre zvolení. A Lucas s Philipom, bolelo ma z nich pri srdci a tak veľmi som im fandila. Bolo úžasné vidieť, ako sa mení ich vzťah, aj ako sa v tom vzťahu menia oni dvaja. Dala som to za jeden deň, čo je asi ten najlepší spôsob, lebo si neviem predstaviť, že by som mala čakať do rána, či dokonca ísť do práce, kým si pozriem ďalší diel. Či už ste fanúšikom krimi príbehov, alebo vzťahových drám, je to lahôdka. ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Super seriál, až tak dobrý, že jsem nějak překonal i nevolnosti z líbacích eskapád těch dvou análních explorerů. Taky to tvůrci mohli vymyslet nějak jinak, pak bych tomu tu pátou hvězdu bez problémů dal. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

K tomuto seriálu ma pritiahli videá z youtobe. Som naozaj rada, že som mu dala šancu, pretože bolo naozaj zaujímavé sledovať ako Lucas bojoval zubami nechtami, aby sa o ich vzťahu nikto nedozvedel a pri tom on bol vždy ten, kto urobil prvý krok. Chémia medzi chlapcami nechýbala a tmavý filter na kamere len pridal k záhadnosti. Mne osobne sa páčilo to, že sme identitu páchateľa poznali od začiatku a sledovali sme, ako sa s ostatnými zahrával. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál s 5% děje, zbytek je vata a domininantním obsahem vaty jsou dva mladí muži s vyšší teplotou a rodinné záležitosti kolem paní policistky a jiných nezajímavých lidí z vidlákova. Je to nezajímavé, nudné, levné. Proto jsem se proklikal jen dílem 1, částečně 2, zbytek jsem pro naprostý nezájem vynechal a pak jsem za 5 minut doklikal díl 10. Hodně mizerné. ⬇️ 2% ()

black8 

všechny recenze uživatele

Čím ďalej, tým viac oceňujem škandinávske seriály, nielen kvôli príbehu (veď napokon aj tu by sa našli detaily, ktoré by sa dali vyčítať, napr. prekombinovaný dej), pútavej kamere, ale aj kvôli hereckým výkonom v podaní hercov a herečiek, z ktorých sála niečo úprimné a pozitívne ľudské... a návykové. ()

Reklama

Reklama