Reklama

Reklama

The Neighbor

  • Velká Británie The Neighbour
Trailer

Obsahy(1)

John (Josh Stewart) a Rosie (Alex Essoe) žijí společně na maloměstě v odlehlém domku, z jehož garáže zajišťují logistickou podporu pro obchod s nelegálními drogami. Ještě jedna zakázka a budou mít dostatek prostředků na nový život. Jenže věci se zkomplikují, když Rosie spatří na sousedově pozemku zakrváceného muže. John přijíždí domů a zjišťuje, že Rosie je pryč. Jeho pátrání ho přivede až do sklepa sousedova domu, ve kterém se zděšením odhalí sousedovu pravou tvář. (Psychor)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Dost slabý odvárek oproti Dunstanovým předchozím filmům The Collector a The Collection. Ty mě dokázaly zaujmout svoji ponurostí, napětím a nekompromisní brutalitou. The Neighbour tyto prvky až na pár výjimek citelně postrádá, nemluvě o tentokrát dost čajových záporácích. Menším pozitivem je tak alespoň neoposlouchaný a často velmi zajímavý výběr písní, což byla i deviza dvou přechozích výše zmíněných Dunstanových snímků. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý vidiecky pár sní o lepšej budúcnosti. Financie získavajú prostredníctvom nelegálnych akcií, do ktorých ich zaplietol ich rodinný príslušník. Zrovna vtedy, keď im k ich vysnívanému odchodu chýba posledný krok, sa dostanú do komplikácií a zisťujú, že nie len oni sú zapletení v nelegálnom biznise. - Aj keď milujem kombináciu Dunstan + Melton + Clouser, musím uznať, že tento projekt je posunom o level nižšie. Prekvapivo priškrtená brutalita zrovna v oblasti, ktorá im ide najlepšie. Home Invasion je subžánrom, v ktorom u moderného hororu nemajú konkurenciu a rozhodli sa zostať u podobného konceptu. Josh Stewart a Alex Essoe, ktorá sa na hororovej scéne posúva stále vyššie, vytvorili príjemný pár, ktorému som musel držať palce. Záporáci taktiež nesklamali a pôsobili nepríjemne, aj keď nemali tolko priestoru, kolko som si želal. Hudba je perfektná a vystupňuje sa hlavne v závere. Ja som s výsledkom dosť spokojný, ale iným možno vadí, že tvorcovia majú až príliš silné meno a nemali by si dovoliť takéto menej intenzívne projekty. + herec z The Collector a The Collection + herečka z Starry Eyes a Tales of Halloween + herec z Savaged a Suburban Gothic ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Za dynamiku, super hudební doprovod (to se od Clousera, vrchního skladatele hororů - např. série Saw - dalo čekat) a hlavně mého vysoce oblíbeného Joshe Stewarta rozhodně pozitivní body. SPOILER Líbí se mi přístup režiséra k hlavní postavě. I co se týče Collectora a Collection je Josh Stewart sympaťák na hraně zákona, kterýmu není líno se vrátit pro nějaký chudáky a pomoct jim, a co oceňuju nejvíc - režisér ho i tady nechá přežít. KONEC SPOILERU. Vyšší hodnocení nedávám jen proto, že to opravdu v žádném ohledu nijak - ani úplně minimálně - nepřináší nic nového. A to tím způsobem, že to profláklou zápletku ani neservíruje nějak extra nadupaně. To ale neznamená, že by to nebylo napínavý a i finále je takový uspokojivý, ale těhle filmů je taková hromada, že to přece jen chce něco víc. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

(spoilery). Mám rád filmy Marcuse Dunstana, líbí se mi na něm, že píše uvěřitelné a sympatické charaktery v hlavních rolích, teda jako kladných hrdinů, kteří mají mozek a se záporáky si vytřou prdel, nejsem happyendovej, ale v tomhle typu filmu nesnášim, když se hlavním ouchylům nic nestane a film dopadne blbě.Proto sem štěstím chcal u The Collection a proto sem fakt s napětím sledoval, jak si Dunstan povede v dalším filmu a nezklamal mě.Žádné zbytečné gore, žádný přeafektovaný postavy a šílený scény...toho bylo dost v kolekcích a Marcus si chtěl natočit něco jinýho.Sympatickej thriller, ve kterym kupodivu vlastně ani ta banda záporáků není ve finále tak záporná, jasně, že sou to magoři...ale žádný prasáci co mučej, nebo žerou svoje rukojmí...chtěj prostě prachy.Hlavní hrdina je sympoš a Stewarta já můžu, napětí funguje a celý to perfektně podporuje výýbornej soundtrack.Občas se sice hlavní hrdina chová trošku nelogicky a ten nezamčenej poklop mě bude děsit ještě asi tejden, jinak ale hodně přemýšlím o zařazení Dunstana do topky.Jeho filmy se sledujou samy a kdyby každej nečekal mega hardcory jako v jeho prvních dvou filmech, určitě by si Soused vystrašil víc %.Za mě 85%. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa tu stretlo kreatívne trio Dunstan, Melton a Stewart; zodpovedné za perfektného "The Collector" a menej perfektnú, no stále slušnú "The Collection", som až zaskočený, ako ma to nebavilo. Možno je to tým, že sa zo značnej časti zase hrabali v rovnakej téme - len z inej strany a možno je to tým, ako si film naivne myslel, že by snáď diváka mohol niečím zmiasť či zaskočiť. Bohužiaľ. Karty mi v tomto prípade prišli jasné ešte predtým, než sa úplne rozdali a tá OPOZERANOSŤ bola miestami až uspávajúca. K tomu necharizmatickí záporáci, chaotická akcia, o ničom tempo a zúfalo snaživá....trápnosť. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama