Reklama

Reklama

Život ve srubu

(pořad)
  • USA Log Cabin Living
Reality-TV
USA, 2014, 22 min

Obsahy(1)

Budeme sledovat rodiny, které chtějí vyměnit rušný městský život za život ve srubu. Budou schopni se orientovat na tomto neobvyklém realitním trhu, nechat za sebou luxus a usadit se v novém a samotářském životním stylu? Vášniví rybáři Joe a Katie loví svou vysněnou nemovitost u slavného Lake of the Woods v Minnesotě, rodina Sarratoriových statečně čelí výšinám hor Great Smoky Mountains a Justin a Leah se rozloučí s Havají a dají aloha Iowě. Dobře se oblečte a sledujte výzvy životů ve srubu! (Travel Channel)

(více)

Recenze (2)

bif 

všechny recenze uživatele

House Hunters int. jsou mnohem lepší. V této show se většinou rejpaví milionáři rozhodují mezi luxusem, větším luxusem a opulentním luxusem. Nakonec si vyberou jeden, protože v tom druhym byl špatnej sloup. Žádné zajímavosti o tomto druhu bydlení se nedozvíte. Škoda. ()

Cvachetka 

všechny recenze uživatele

Zájemci o koupi srubu si vybírají ze tří nabídek. Jde v podstatě o prodej realit. Je fajn podívat se na sruby (nebo v některých případech spíš dřevostavby) v zajímavé krajině. Některé prvky v domech jsou inspirující. Jak se tady píše k obsahu seriálu, že rodiny za sebou zanechají luxus, tak to není pravda. Ty sruby jsou čirý luxus. Přesto je tady opět rozežranost vybírajících (američani). Někdy až k neuvěření. Nestačil jsem zírat jak si v krásném srubu paní stěžovala, že nechce krb na dřevo. Že si chce oheň zapnout dálkovým ovládáním....co k tomu dodat.... ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama