Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fascinující je, že Netflix si udržuje technickou kvalitu i přes absolutní brakovitý scénář. Mercy je totiž námětem jednoznačně hovadina. Stará matka je na smrtelný posteli a sekta z okolí ji chce dát nějakej alternativní lék. Do rodného baráku se stáhnou její děti a bráněj jí zuby nehty. Kolem starý matky se střílí a válčí a ta se z mrákot ani nevzbudí. Boj je intenzivní, většinou ve tmě, a pak to dopadne tak, jak to dopadne a vy si říkáte, že kdyby všichni měli trošku rozum, tak by příběh skončil hned v prvních pěti minutách. Námět dobrý asi tak akorát pro americký trh, protože film těží z klasického vidláckého myšlení a navíc je tam sekta, kterých je v Americe plno a navíc je tam takové to prašné prostředí se zápražím, což je taková americká vidlácká klasika. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Má to místy docela dobrou atmosféru, ale nakonec si uvědomíte, že je celá tvořena vlastně jen tím, že je zde tma, jsou zde tmavá zákoutí. Příběh bohužel hodně pokulhává a je jednoduše trochu podivný a nepříliš funkční. Postavy jsou lehce klišovité, kdy jejich chování od nich tak nějak očekáváte od počátku. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrný thriller. 4 bratrům umírá matka dva z nich ji nechtějí nechat trápit a ostatní chtějí, aby si ji vzala k sobě jakási sekta. Tak tam naběhnou členové té sekty a chtějí ji unést. Za 30 minut se tam absolutně nic nestalo kromě toho, že se pohádaly a pak v tom byl takový guláš, že jsem měl problémy vědět kdo je kdo a s kým. 40 procent více omylem ideální film do televize na sračkovitou Čt. ()

Reklama

Reklama