Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Rozparovač spáchal roku 1888 sérii brutálních vražd. A historie se opakuje. Stáli jste někdy tváří v tvář hromadnému vrahovi? Molly (A. J. Cook) v 16 letech jako jediná z prázdninové party přežije krvavý masakr na poklidném ostrově. Tento děsivý zážitek ji přivede ke studiu psychiky hromadných vrahů. Jejím profesorem je známý spisovatel a lovec lidí Martin Kane (Bruce Payne). Zlo se však znovu objevuje: okolo Molly opět umírají lidé. A způsob vražd je stejný jako v případě Jacka Rozparovače. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

cross 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, předvídatelný, uhozený a kdo ví ještě jaký slepenec zabijáckých horrorů a filmu Scream (filmové znalce vystřídali studenti chování vrahů), který je příliš dlouhý a nudný na to, aby zaujal čestné místo vedle podobných slátanin. Rozuzlení je sice zajímavé, ale absolutně nereálné a pitomně uhozené. Už mám dost podobných blbostí, takže bez milosti *! ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatnej slasher s šílenou až vražednou stopáží. U mě se jednoznačně jedná o nejhorší variaci na Jacka Rozparovače jakou jsem prozatím viděl. Nudný, nezáživný, neuvěřitelně se vlekoucí slasher s několika průměrnýma vraždama a pointou která se snaží zachránit a hlavně oddůvodnit film jako takový. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takřka dvouhodinový slepenec do očí bijících nelogičností, klišovitosti, nudnosti, předvídatelnosti, špatného herectví, až trapného předhazování náznaků kdo všechno by mohl vraždit a vůbec všeho, co dělá hodně špatný film hodně špatným filmem, včetně závěrečného vypointování. A tak jediné, co alespoň stojí za to, je Bruce Payne a scéna s pilou/cirkulárkou. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Náhodou, rozbieha sa to celkom slušne, má to fajn univerzitnú atmosféru, mordy sú obstojné... Potom sa však účastnícu jatiek utiahnu na chatu a atmosfére je koniec ako aj zábavnosti. Keby do toho toľko nemontovali nelogické porovnávanie s Jackom Rozparovačom, bolo by to celkom fajn celé. VRESKOTovský potenciál to rozhodne malo aj napriek neprirodzenému držaniu sa brakových pravidel slasherov... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +pár známějších herců, některé scény -dlouhá stopáž, ke konci zamotané/// K podobným filmům jsem mírnej (vyvražďovačky mám rád). Přesto v porovnání s konkurencí se nejedná o nic světoborného. I když po heslu "všude jsem byl, všechno jsem viděl" občas nepohrdnu nečím co mi dřívě nějak ušlo. Samozřejmě příběh je slaboučký, herecké výkony občas až směšné. Sem tam se však mihne zajímavá scéna, nebo "pěkný detail". To ovšem nic nemění na tom, že zde nějak chybý pořádná atmosféra strachu a zhruba do 2/3 to byl tak nějak průměrný film, ovšem s prodlužující se stopáží začala padat nuda a nezachránilo to ani finále, které bylo po všech stránkách hodně zmatečné./// Celkem 44%/// ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Kristus Stanley soutěžil o cenu DVD Exclusive v kategorii nejlepší vizuální efekty. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii a Kanadě. (Terva)
  • Na začátku scény na diskotéce ve 23. minutě je záběr, který začíná pohybem kamery z přízemí budovy. Diskotéka se koná kdesi ve vyšším patře. Marisa (Kelly Brook) pak v polovině scény vleze do výtahu a jede dolu. Výtah se zasekne a ona se ocitá nad diskotékou. Poté se nachází v okně a je vidět, že je v jakési malé místnosti, nikoliv v dalším patře. Tam se však dostat výtahem nemohla, navíc cestou dolu. (Terva)

Reklama

Reklama