Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 3
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (368)

Figu 

všechny recenze uživatele

Supér! Gary Ross parádně vybral všechny holky do svýho bijáku, silně to navíc obsadil, napsal tomu ještě i vtipnej, nápaditej a zábavnej scénář, no a já se vlastně bavil úplně celou dobu. Nevím jaká z mistriň hereček byla nejlepší, ale za mě především hlavní duo Bullock/ Blanchett. Výborná oddychovka nejen pro ženské publikum. 75% ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock a její parta se chystají ukrást tříkilový náhrdelník z diamantů. A taky u toho chtějí skvěle vypadat. Debbie a její parťačky by chtěla být stejně pohodová podívaná jako Dannyho parťáci, na to ovšem téhle bandě chybí šarm a nějaká pořádná zlodějská výzva. Místo toho tu je spousta luxusu, drahých hadrů a šperků a až příliš často i pocit, že koukáte do katalogu s předraženou módou než na zlodějskou krimi komedii. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Páčilo by sa ti to.“ Fajn sequelový rip-off. Ženská partia sa nedá porovnať s chlapskou z pôvodnej trilógie, ale minimálne Sandra Bullock je prirodzená, vodcovská autorita. V pohode jej uveríte, že je sestrou TOHO Dannyho Oceana. Cate Blanchett nemám rád, ale „Rustyho v sukni“ si užíva podobným štýlom, ako svojho času labužník Brad Pitt. Ostatné parťáčky sú skôr do počtu a niektoré sú vyložene nesympatické (Helena Bonham Carter, Sarah Paulson), ale plus-mínus každá dostane scénu, v ktorej zažiari. Je prítomnžch pár cameí, ktoré ma ale zaskočili v zmysle, že sa objavili také, ktoré som nečakal a také, ktoré som čakal, sa neobjavili. Vďaka produkujúcemu Soderberghovi zostal zachovaný imidž trilógie: nablýskané pozlátko podfarbené štýlovou hudbou, kamerou atď. Ale trochu ma mrzí, že jednotlivé diely trilógie s Clooneym mali šikovné heist movie scenáre a na konci ste zostali rovnako zaskočení nečakaným vývojom udalostí, ako hlavní záporáci, ktorí prišli o obrovský majetok. Tu sa na rafinovanosť a premyslený plán nehrá. Alfou omegou celej operácie je prinútiť osobu X zvracať na záchode. Hmmm, smutné, kam séria klesla. Zvláštne pôsobia scény, v ktorých sa zlodejky zamestnajú na kľúčových pozíciách, z ktorých môžu výraznými spôsobmi ovplyvňovať prebiehajúcu lúpež, pričom nie je ukázané, ako sa na také pozície vôbec dostali, pričom ale ide o zamestnania, na ktoré sa musel stáť rad z Košíc do Bratislavy, čiže nie je reálne, aby „zrazu“ len tak dostali takú pracovnú pozíciu. Scenár je zlý. Našťastie, režisér s herečkami (a soundtrackom) to maskujú. Či by som bral dvojku? To neviem. Ale na 100% by som bral crossover s pôvodnou partiou (ja totiž neverím, že zomrel, určite je to len jedna z jeho typických fínt). Niektorí v súvislosti s týmto filmom radi hovoria o fiasku, ale fiasko vyzerá inak. 70-miliónový rozpočet vs. 297-miliónová celosvetová tržba. Jasné, peniaze nie sú všetko, ale zlý film fakt vyzerá inak. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Gary Ross pozbieral oscarové herečky a Rihannu, aby to na plagáte vyzeralo super. Každému samozrejme bolo jasné, že ide o ženskú verziu Dannyho parťákov, to je ok. Ale vďaka tomu sa tento film nemôže vyhnať porovnaniu. A vychádza z toho veľmi zle. Ani nápaditá myšlienka, nejaký napínavý príbeh, nejaké extra vtípky, nič z toho tam nie je. Sem tam pokus o žart je úspešný, to nepopieram, ale pri pomyslení, že má ísť o zábavné krimi, mi tu nejak zábava dosť chýbala. No som si istý, že kvôli predaju sa natočí aj ďalší diel. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci jsou dodnes super! Kdykoliv mě napadne jaký film si zrovna pustit, hlavou mi projede zrovna Danny Ocean a jeho tým. Dodnes se jedná o zábavnou pecku s perfektní režií, perfektními herci a především pohodovou zábavu. Dvojka je poté důstojné pokračování a trojka pořád zábavná jednohubka. Debbie a její parťačky jsou poté spin-offem Dannyho (Debbie je Dannyho sestra, o které se v předchozích třech filmech ani slovem nezmínil) ve kterém se Danny vůbec neobjeví (ale dost se o něm mluví) a vlastně téměř ani nikdo jiný z původní party (dvě camea radši prozrazovat nebudu!) Zatím co Danny měl poprvé dohromady 11-členný tým, jeho sestra si vystačí pouze s 8-členným. A pak už je jenom otázka jestli ten film funguje. A.... ano funguje. Nejedná se o nic co by mohlo konkurovat s Dannyho parťáky nebo je dokonce překonat ale je to dost dobrý film.Vůbec se však nejedná o něco co by se vůbec Dannyho partě přiblížilo. Je to pořád film natočený především pro dámské publikum-místa kasín z Dannyho trilogie vidíme spoustu šatů, šperků a luxusních večírků a hlavní zápletka je o krádeži cenného šperku. V tom ale problém nevidím. Celou dobu ten plán totiž jede, dává jakž takž smysl a i když tým nemá tak skvělou chemii jako v Dannyho parťácích špatnou jí rozhodně nemá. Sandra Bullock je dámskou verzi George Clooneyho ale tam to dává jakž takž smysl když jde pořád o stejnou rodinu. To, že Cate Blanchett ale kopíruje Brada Pitta, Rihanna Matta Damona a Awkafina Shaoba Qina je věc druhá. Nejedná se tak vlastně o plnokrevné postavy protože jde alespoň o vzdálené kopírky. Nepřijde ani žádný velký šok (ta šokující pointa na konci se dá odvodit už z názvu filmu). Herečky ale mají talent, jako tým fungují a tak to vlastně i rychle uteče. Opatrný palec nahoru, pokračování nepotřebuju. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (21)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama