Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (368)

silentname 

všechny recenze uživatele

Reálne som sklamaný. Myslím, že to mohlo byť oveľa silnejšie. "Ocean´s 8 má dobré momentky ako krimi film, má dobré herečky, ktoré tomu dávajú maximum a fungujú ako dobrý tím. Myslím si, že vizuálne vyzerá super, je elegantný a ako celok to nenudí a nepôsobí otravne. Kde to teda celé padá? To je asi najväčší problém filmu. Osobne poviem, že podľa mňa film nie je skoro vôbec žiadnou komédiou. Tej to chcelo oveľa oveľa viac. Mám pocit, že človek to pozerá skôr s prázdnym výrazom, než by sa reálne na niečom smial. Aspoň ja a rovnako aj moja manželka sme to cítili rovnako. Ku koncu sa nájde pár dobrých momentiek a je super vidieť si baby vizualizovať svoju budúcnosť v balíku, no neviem čo viac sa tu zachytilo dobre. Príprava na akciu je okey. Reálna akcia je okey. Riešenia problémov sú podľa mňa takisto okey. Čiže najpotrebnejšie elementy, ktoré majú držať našu pozornosť a priniesť najväčšiu mieru zábavy sú reálne spracované len okey. A to je podľa mňa veľmi málo. Do tejto sféry to chcelo oveľa viac. Myslím si, že si film môžete pozrieť a ostať celkom spokojný, no rozhodne to neprináša nič nové a určite očakávania boli vyššie, než sa reálne dostali. Ako výsledok je to pre mňa okey film s dobrými hereckými výkonmi, super výpravou a dobrým záverom. Nenudí, no nejako výrazne nezabaví. Zvážte si pre a proti a rozhodnite sa. Hodnotenie: C+ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

No tyvo*e, hodnocení fakt nelžou, ono to je fak strašně podprůměrný film, co si zaslouži ony 2 hvězdičky, s naprosto "hvězdným" obsazením. Komedie to není ani náhodou, dobré vtipy v celém filmu nebyly, a průměrné tak maximálně 2. Docela vklidu je ten příběh a celkový plán na krádež, ale to je tak vše.... znovu už se na to asi nepodívám.... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám 45 babek. Můžu, kam se mi zachce." Tak v tom je mezi mnou a Debbie Oceanovou drobný rozdíl. Já totiž mám už takřka plné prasátko a přesto nemám pocit nějaké velké svobody. Ona ho má a tak krade a krade a podvádí a ... krade. Já tedy zloděje nemám rád, ale když se holky rozhodly vykrást něco tak zbytečného jako je Cartier, tak jsem byl ochoten jim fandit. Genialita jejich plánu sice spočívala v tom, že přestanou platit fyzikální, logické i Murphyho zákony, ale vždyť jsou to dámy a ty se banalitami nezatěžují. Důležité je, aby to na povrchu hezky vypadalo a v tomto směru nemám ke snímku nejmenší výhrady. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nie, že by ma to nejak extra nudilo, dokonca ani tá silená splnená multikulti "povinnosť (bez rasizmu!!!) mi nebila až tak do očí, ale z dobrej zápletky a postupného odhaľovania, postáv a veľkej lúpeže, by sa dalo spraviť viac, ako len pohodovú, nenáročnú oddychovku na voľný večer. Na tento účel, je film viac, ako len vhodný, no vyfučí z hlavy rozhodne rýchlejšie ako Dannyho trilógia. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení dobré, příběh nezajímavý, humor nekomická polozábava. Slavná herecká sestava s politicky korektním zastoupení etnik spíše zdobí než baví. Pobaví triky jak si bez peněz pořídit bohatou výbavu. V tomto bohatém prostředí se to hemží sponzorskými výrobky. Z komedie se postupně stává módní přehlídka. Hackerské kouzelnické triky na obrazovce monitoru už nudí. Je zde pár zábavných detailů (výpadek signálu). Celkově pro mě nuda. Šlo to aspoň zachránit scénářem, který by umožňoval větší jiskření mezi hrdinkami. . ()

Galerie (41)

Zajímavosti (21)

  • Stejně jako ve filmech Dannyho parťáci je pohlaví všech členů party stejné jako pohlaví hlavní postavy. V Dannyho parťácích se tedy jedná o pohlaví mužské. V Debbie a její parťačky pak o pohlaví ženské. (honza.kuzel)
  • Ve scéně, kdy Tammy (Sarah Paulson) doporučuje nutričního poradce, se zmiňuje o Lou (Cate Blanchett), která se zrovna přistěhovala z Austrálie, přičemž Cate Blanchett doopravdy z Austrálie pochází. (M__)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama