Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 3
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (368)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Aj napriek mdlym trailerom a zlym recenziam som chcel, aby sa mi to pacilo. Ale je to strasna nuda. Motivacie postav skoro nulove. Napinave to nie je ani na sekundu. Plan lupeze slabucky. Cely film nemal pocit, ze sledujem nejaky poriadny heist film, ale dalsi diel Sex v meste. Akurat tentoraz tu bolo tych sexi zenskych viac. Lenze co z toho, ked sa vo filme okrem rôznych modnych prehliadok prakticky nic nedialo. A este aj toho Damona nakoniec vystrihli. Mrchy. 4/10. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem na konci větší jízdu a víc akce při loupeži samotné, ale díky hvězdnému obsazení mi to nakonec takhle stačilo. Sandra Bullock začíná být tedy plastová jak panenka Barbie a je strašná škoda, že se nenaučila stárnout. I tak mě ale tahle zhrzená Debbie a její parťačky bavily a pokud bude dvojka, rozhodně se na ni podívám. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Debbie a její parťačky vlastně nejsou odlišné od Dannyho parťáků. Stejné množství známých hereček, stejné neutrální pocity u každé zvlášť, kde asi jenom Cate Blanchett vypadala alespoň trošku jako femme fatále a Helena Bonham Carter nezklamala svým standardním avantgardním stylem. Jinak je ale film plný postav, které jsou naprosto bez emocí. K tomu plán, u kterého je pravděpodobnost jedna ku miliardě, že vyjde. Navíc se tu vše neustále dokola opakuje, takže závěr je plný šokujících momentů a rozuzlení, které dokazují, jak to Sandra Bullock měla vymyšlené, čímž měla dokonat onu geniální loupež tisíciletí. Pořád dokola to samé. Zajímavé ale, že herečky jednotlivě mám rád, ale tady jsem měl obrovský problém si některou zvlášť oblíbit. Nevím, jestli je to poznávací znamení podobných akčních komedií, ale u Dannyho parťáků to nebylo jiné... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $140,218,711Tržby Celosvetovo $297,718,711Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,099,217Tržby za predaj DVD v USA $4,044,647║ Celá plejáda známych herečiek, takmer vo výslužbe sa ide predviesť v tom ako šikovne sa dá kradnúť. Je až nenormálne ako do jedného filmu dokážu producenti natlačiť všetky možne rasy, myslím že nič nevynechali, už chýba asi len eskymáčka aby to bolo úplne komplet. Samozrejme, že ani v tomto prípade nejde o nič prevratné a ani dokonalé, je to už len niekoľko prevarený čaj a podľa toho aj tak chutí. Našťastie keď nemáte veľké očakávania, dá sa to miestami prežiť a občas niečo pobaví. Určite keby to malo šikovnejšieho na komédie ladeného režiséra, dalo by sa s tým viac vyhrať. Rihanna je zas ako päsť na oko, na čo ju pchajú do filmov? /videl v kine: 60%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáky mám hodně rád a kupodivu mě docela nalákala i tahle ženská týmovka. Ovšem, je to laciný kalkul jak polomrtvou sérii opět vrátit do života bez dalšího hrubozrnného remaku s několika zajímavými camei (ovšem bez toho nejočekávanějšího) a zkrátka variaci na téhož. Ovšem ta mě nenudila tak, jako většinu jiných hodnotících a mám až moc rád extravagantní Cate Blanchett, abych se dobře nebavil. Zbytek ženského obsazení je plné podivuhodných individuí (ta asiatka je fakt hrozná a Rihanna v teplákovce?), ale kupodivu to pospolu poměrně dobře fungovalo a ačkoliv rozuzlení není tak úderné jako za času George Clooneyho, kvalifikoval bych Debbie a její parťačky jako neškodný polo-remake, který asi nemohl bez Soderberghovy účasti (pouze producent) dopadnout o moc lépe, za to o dost hůře určitě ano...7/10 PS : James Corden mě straší naprosto všude a jeho talkshow vyloženě nenávidím, ale ve filmu mě kupodivu velice bavil. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (21)

  • Osem hlavných herečiek vlastní dokopy 4 Oscarov, 2 ceny Emmy, 9 cien Grammy, 6 Zlatých Glóbusov, 5 cien BAFTA a 10 cien SAG. (dwdb)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama