Elvis Presley's '68 Comeback Special (koncert)
Hudební
USA, 1968, 50 min
Steve BinderHrají:
Elvis PresleyObsah
Píše se rok 1968 a Elvis po téměř sedmileté pauze chystá svůj hudební comeback v podobě televizního speciálu. Přes jeho obavy, že veřejnost již na krále rokenrolu téměř zapomněla, sklízí právě s touto TV show velký úspěch. (DeLaMorte)
Folpa
Úžásný dokument- vystoupení Elvise Presleyho s jeho největšími hity. Comeback se mu opravdu povedl a ještě mu v té době zbývalo 9 let života... Pro fanoušky Elvise povinnost.(10.2.2009)
jurama525
Na začátek trocha toho co jsem nemusel . Nejsem fanda Elvise . Na můj vkuz byla show moc nafouknuta. Prostě přehnane . Ale diky Elvisovym největšim peckám jsem na tohle zapomněl rychlosti světla . Jeho pisně a vokál bylo to co tenhle comeback potřeboval. Dal do toho opravdu všechno a šlo to z něj citit , ta hudebni energie nebo si tomu řikejte jak chcete. U Každé písničky jsem si proukal s nim . Elvis sem tam prohodi par vět povripkuje což se vic než počitá. Nemate šanci se u tohoto koncertu nudit . Zjišťuju že čim sem starší tim se můj nazor na hudbu mněni. Každopadně jsem se dobře bavil a doporučuju všem tento koncert ne jen fandům . Byla to parada(6.3.2011)