Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je možné, že se někomu nepodaří spáchat dobře naplánovanou sebevraždu utopením? Známému pražskému lobbistovi Laušmanovi se to nepovedlo, přestože strávil dvanáct hodin pod vodou. Ve svých padesáti letech zjišťuje, jaké to je, být vodníkem a patřit k utajované menšině. Zatímco proniká do tajů vodnického života, mu je v patách policie v čele s obávanou komisařkou Jarou i vodníci, kteří v něm vidí hrozbu. Aniž to tušíme, žijí mezi námi. Není to pohádka – je to realita a čistá pravda. Premiéra třináctidílného komediálního seriálu o vodnících, podvodnících a věcech mezi nebem a dnem. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyři hvězdy za odvahu Barbory Polákové ve spodním prádle ve scéně v centru Prahy, za přehlednou lekci Langmajera na téma lobbing, a za trojku Sirén. Nedám pět hvězd protože téma vodnické paralelní Bible mi přišla kreténská. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takže celý to vodnictví spočívá v tom, že můžu mít hlavu v kýblu, jak dlouho budu chtít?" Tak to není nic moc, ale hlavně, že má novopečený vodník Laušman skvěle vybavenou lobbistickou kápézetku a fantasticky vynalézavou zlatokopku Moniku, která ho miluje stejně tak, jako milovala jeho chudší předchůdce Jardu Jágra a Leoše Mareše. Navíc zde nastupují do akce jeziny, tedy vlastně sirény, což je fajn a první lekce z lobbingu rozhodně stála za to ("Profesionál nikdy neplatí úplatky ze svýho."). Také nabízená poučení jsou důležitá a budu se jimi ve svém dalším životě pod vodou řídit: 1. Nepít vodu u Neratovic, 2. Neznečišťovat vodu zahazováním mobilů, 3. Nevcucávat do Sava nesprávnou osobu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak k Mráčkovi a Blaníkovi přibyli ještě Vydrovi Andílci, tedy Jeziny, tedy Sirény a děj druhé epizody mě bavil možná ještě více než první díl. Měl bych osmdesát šest chutí přihodit i pátou hvězdičku, ale nejde to. V některých případech se mi zdál být humor protlačován až příliš násilně a na některých hercích je až příliš vidět, že jen hrají. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama