Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo zavraždí Laušmana? Církev si nechce špinit ruce, protože zabít Mesiáše se nevyplácí. Mráčková bojuje o čas a napadne ji řešení, jak vodnického spasitele nechat žít a zároveň ho mít pod kontrolou. Agla využije informaci, kterou získala od Mráčkové a svěří Robertovi pravdu o tom, proč se s ním Johana musela rozejít. Robert začne svého otce vydírat. A Vydra stojí před vážným rozhodnutím. O svém prohřešku z mládí bude muset říct své ženě. Vydrová zatím řeší něco jiného. Začne jí být podezřelé, že Mráčková vůbec nestárne a rozhodne se zjistit, jak to dělá. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dřív mě také zajímaly ženy konkrétně. Teď je mám rád tak nějak všechny." Laušman se vžívá do role Mesiáše, u Vydrů se vydírá, odhalují se rodinné vazby a paní Vydrová se vydává na pastvu. To je celkem fajn, ale mě v tomto díle nejvíc bavil disident Pivo, kontakt komisařky Jaré s otcem Vodou a zejména předávání úplatku, tedy vlastně knihy, přímo před očima komisařky ("To je jako čtení jenom pro mě nebo to bude číst ještě někdo?"). Jen ten Laušman by se neměl převlékat do ženských šatů, protože přitom ztrácí veškeré mé sympatie. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že mě nějaká epizoda opravdu baví, snadno poznám podle toho, že se mi hodinová stopáž srazí na třicet minut. Tady se mi to stalo, takže jsem s hodnocením neváhal. Opět u mě zabodovala už snídaně u Jezin a přes skvělou Moniku, vydírání u Vydrových a spásání vyšehradské trávy mě tvůrci přivedli až na sezení k Magdě. Bavil jsem se výborně. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama