Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

moviepill 

všechny recenze uživatele

Výborne som sa bavil. Vynikajúci dabing, zaujímavý príbeh a krásna mimozemšťanka. :-) Akurát mnou trasú pochybnosti o udelení Oscara pre Dona Amecheho, ktorý síce vôbec, ale vôbec nezahral svoj part zle, práve naopak - tanečná scéna je nezabudnuteľná. No napriek tomu to nebolo na Oscara. Skôr to bola cena v rámci pocty starému hercovi... Prosto, mix komédie a sci-fi na slušnej úrovni. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Triková revolúcia v rukách ILM povyšuje inak banálny príbeh o level vyššie. Keď sa návštevníci z vesmíru odhalia v plnej kráse žeriete každý jeden moment s nimi. Triková esencia nie je všetko, film zdarilo miesi žánre komédie a drámy pričom dráma vrcholí po 70 minútach a vtedy film pre mňa prakticky končí. Zvyšných bezmála 50 minút upúšťa od humoru a len opakovane apeluje na tému večný život, počiatočná chamtivosť ide stranou. Finále s príletom lacno vyzerajúcej lodi je už iba infantilným i keď uznávam prekvapivým vyvrcholením, pri ktorom zopár dôchodcov dá zbohom vlastným domovom, aby okúsili rajský život bez chorôb, utrpenia a rodín! Dosť netradičné rozuzlenie rodinného filmu. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Zajimavý nápad to jo, jenže nevím jestli se dokáže vytvořit dobrá a zábavná atmosféra s partičkou důchodců. :D Není to špatný film, je i trochu smutný. Ukazuje, že se staří lidé nechtějí smířit s tím, že tu druhý den nemusejí být, snaží si ty zbývající dny pořádně užít a mají to štěstí, že se těch několik dní může proměnit na věčnost. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Film môjho detstva. Howard si chcel nakrútiť svojho Spielberga a výsledok je viac než dobrý. Jedinou vadou je pomalé rozvíjanie deja a nedopracovanie niektorých motívov (moja obľúbená línia: Steve Guttenberg a jeho láska k jednej emzáčke). Vzhľadom na to, akým sentimentom a nostalgiou je ten film u mňa omotaný už teraz, ak sa raz dožijem dôchodkového veku, tak potom to bude totálne najlepší film všetkých čias. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dnes síce už zabudnutý film, ale ešte pár rokov dozadu sa o ňom hovorilo ako jednom z tých lepších kúskov z osemdesiatiek. Určite lepšie ako pokračovanie, potešil Steve Guttenberg, ktorého všetci najviac poznajú z Policajnej akadémie ako Mahoneyho. Triky fajn, pomer vtipu a akcie tak akurát, len tá dráma, ktoré je spomínaná v žánroch mi nejako unikla... :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Všichni delfíni byli umělí. (HellFire)
  • Wilford Brimley musel být poněkud zkrášlen, aby vypadal starší. V době natáčení mu bylo 50 let. (HellFire)
  • Hume Cronyn byl slavný boxer. Ve scéně, kdy uhodí mladého dozorce, jej ve skutečnosti knockautoval. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama