Reklama

Reklama

Komici s.r.o. The Tour

  • angličtina The Tour
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Komická roadshow, jaká tady ještě nebyla! Knor, Pavlásek, Kočičková, Matonoha, Nedvěd a Ruda z Ostravy projíždějí republikou. Jejich standup show plní ty největší sály. Film Juraje Šajmoviče Komici s.r.o. The Tour je ale hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí a jací jsou mimo pódium. Knor, jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně "prudí", Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Prostě si uděláte v kině výlet s Komiky s.r.o. tak, jak je neznáte, ani znát nemůžete. A nakonec přijde i tolik ojedinělý moment v kinematografii. Protagonisté jsou konfrontováni se skutečným filmovým kritikem! (Road Movies)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"My jsme prostě nejlepší na světě!" Tomu, že tato vystoupení mají úspěch v Plzni, Brně, Hradci Králové, Karlových Varech, Ostravě, Mladé Boleslavi a Liberci se nedivím, ale tomu, že mají úspěch i v Praze se divím převelice. Tam, kde jsou vtipné pointy nahrazeny lascivními vulgarismy můj smích nikdy nezazní. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Michal Kavalčík a Lukáš Pavlásek si dali hodně práce s tím, aby se bylo na co dívat a každý z nich si za to ode mě vysloužil jednu hvězdu. Pokud bych tomu filmu dal ještě třetí, pak by byla za tu Matonohovu skeč o tom, jak potkal Werich Picassa. :) Vysloveně rád mám i Richarda Nedvěda, v tomto stylizovaném dokumentu se ale nijak neprojevoval. Kdo mi naopak nemálo vadí, je Miloš Knor. Ani jeho absence by nepřispěla k tomu, abych to hodnotil lépe, ale ulevilo by se ansámblu, pokud by Komiky nepásl zrovna on. ()

Reklama

StevenW. 

všechny recenze uživatele

Vzít nejlepší účinkující z pořadu Na stojáka a natočit celovečerní film/dokument o tom jak to vypadá na jejich společném turné byla sázka na jistotu.Na jistotu že se divák bude dobře bavit.O tom že tato parta komiků a jedné komičky opravdu válí svědčí nejenom mnohá shlédnutí videí z jejich vystoupení na internetu,ale také plné sály okresních měst včetně vyprodané pražské Lucerny,které během svojí cesty navštívili.Líbí se mi že kromě útržků jednotlivých vystoupení,film nabízí také nahlédnutí do zákulisí.Diváci co mají rádi stand-up,jistě ocení že se můžou seznámit s tím,jak taková road show vlastně vzniká.Ve filmu je mnoho vtipných hlášek a scének,jedna z nich kde Lukáš Pavlásek popisuje a názorně předvádí jak tráví večery a noci v hotelovém pokoji po vystoupeních se stane jistě kultovní.Ve filmu několikrát padne zmínka o tom že Ruda z Ostravy končí.Fanoušci však nemusí smutnit,protože jak řekl sám jeden z fanoušků,Ruda tu s námi zůstane stále,alespoň díky internetu.Podle mého názoru Michal Kavalčík není jenom Ruda z Ostravy,ale je také znamenitý textař písniček a improvizátor,což mnohokrát dokázal v pořadu Vtip za stovku.Chtěl bych pochválit tvůrce že do filmu plného humoru vložili také scénu která jasně ukazuje že dělal v naší zemi legraci není vždycky sranda,protože téměř vždy se najde někdo,kdo se rád obuje do vás nebo vašeho díla.Pokud máte rádi žánr stand-up comedy,chcete alespoň na chvilku zapomenout na každodenní starosti a ještě k tomu se zasmát,nenechte si tenhle film rozhodně ujít. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy TV Nova dostala mastnou pokutu od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání za zařazení snímku "Gauneři" do programu před 22. hodinou, neb se tam mluví hrubě, ba dokonce sprostě. Na Prima COOL krátce po 20.h "Komici s.r.o." předvedli již v prvních pěti minutách takovou smršť "čuráků", "prdelí" a jiných slovních průjmů, že český dabing Tarantinova výše zmíněného opusu proti tomu zní jako kurz společenské konverzace Gutha Jarkovského. Jinak ale tito "Komici" nabízejí celkem hovno, takže jsem se na ně bez pocitu ztráty ještě hodný kus před koncem vysral. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

CSFD je hodne zamerikanizovana - co si tak vsimam, tak hlavne ludia hodnotia a komentuju US filmy. To je ale skoda, lebo nasa CZ a SK/ jako cechoslovak/ porovnavacia baza je Europa, a rozhodne ne USA. Preto sa aj snazim mat vyrovnane hodnotenie filmov - natocilo sa ich statisice, niektore dobre, niektore plane. Na jednej strane nie je dobre hodnotit len cs tvorbu /uzivatel PatoP/, lebo potom cloveku ujde kopa kultovych poliziotteschi filmov, a tvorba velikanov ako bergman, Saura, Fellini, Tarkovskij atd atd. No a nemozno zabudat ani na filmy Zlatej Ery Hollywoodu - tie nezostarnu len tak lahko, su nadcasove a mnohe uz kultove. Na druhej strane zase odmietam amerikanizaciu a sledovat len US tvorbu - z uz vymenovanych dovodov. Jo a k filmu : bieda, bieda, len akasi novodoba estrada putuje napriec CR a nedeje sa tam nic dohromady. Ta estrada sa vola standup show. 30 % ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama