Reklama

Reklama

Cyborg Cop

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co ho noviny tiskového magnáta Carmichaela ukřižovaly zato, že zastřelil magnátova zdrogovaného syna, se policista z protinarkotického Jack Ryan (David Bradley) stáhl do ústraní. Sáhnout znovu po zbrani ho přinutí až zpráva o zmizení jeho bratra, policisty Filipa (Todd Jensen) , na protidrogové razii na karibském ostrově St. Keith. Toho zabil cyborg, sestrojený šíleným vědcem Kessellem (Jonathan Rhys-Davies), financujícím svou kybernetickou laboratoř z obchodu s narkotiky, kterému Filipovo tělo poslouží jako materiál pro výrobu dalšího cyborga. Jack odcestuje na ostrov, kde se seznámí s dryáčnickou reportérkou Carmichaelových novin Kathy (Alonna Shaw) a společně pátrají po Jackově bratrovi a utíkají před zkorumpovanou ostrovní policií a Kessellovými zabijáky.

Klasické akční sci-fi béčko z první poloviny 90. let od Nu Image (u nás distribuované MIDEM), v režii veterána Sama Firstenberga (AMERICKÝ NINJA 1, 2, AMERICKÝ SAMURAJ, DELTA FORCE 3). (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

otík 

všechny recenze uživatele

Tradiční akčňák staré dobré doby, ve které místo Bradleyho mohl být třeba Míša Dudikoff a dopadlo by to úplně stejně. Je ale pravda, že Bradley je pravý americký frajer a hlas Pavla Trávníčka k němu neodmyslitelně patří. Jinak jde o zcela standartní akční jednohudbu, ve které je třeba mozek zcela vypnout a pouze se bavit chtěným či nechtěným akčním humorem proloženým litry umělé krve a pár dobrými hláškami. Dnes totální céčko, které potěší jedině videofily věrné osmdesátkovým akčním filmům, ve své době přijatelné béčko. Hudba: Paul Fishman ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrný béčko, u kterýho asi nemůže být pochyb, že se nechalo inspirovat univerzálním vojákem, ale je to o hodně slabší, tupější a David Bradley i přes fakt, že s sebou furt nosí frajerskou ledvinku, toho moc nepředvede a jeho vlohy pro souboje nejsou zrovna na moc vysoký úrovni a tak jediný, co stojí za řeč je, když se dostane k nějaký palný zbrani a připíše si pár killů a následně ještě stojí za zmínku Alonna Shaw, která ukáže svoje dvě velký přednosti a je se fakt na co dívat, ale to je tak všechno. ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Mno spíš žádná sláva. Jsem velkým fanouškem Sama Firstenberga a min. první dva díly Amerického ninjy jsou pro mě nezapomenutelným klenotem videotéky. Ovšem dost si potrpím i na Ninja II a III s Kosugim nebo Avenging force. Proto při touze po dobrém trashi padla volba na Cyborg copa, který byl bohužel zklamáním. Bradleymu nelze upřít charisma, stejně jako Rhys-Daviesovi, zábavné to celkem je, ale milostně(Alonna) - komediální (teplý rastaman) rovina mi dost vadila, stejně jako slabý důraz na robotí triky (ta prokletá guma). Koukatelné, ale pro mě promarněná šance na béčko jako bejk, přičemž sám Firstenberg již do sféry A.I. zabijáku mnohem lépe zabrousil v American ninja II. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad nejvetsi trash co jsem kdy videl Bradley svuj extremne neherecky projev dotahl k dokonalosti aspon ze na ty jeho bitky se da koukat jinak uz od zacatku mi to prislo jako absolutni silenost jenom ta uvodni scena pak auto honicka ke ktery hraje jakasi country hudba a vsechno sperkuje brilantni dabing nevim zda jsou hlasky tak tupe i v originale ale obcas sem z nich fakt chcipal [jsi jenom hnusna vzpominka] nebo tomuhle blbci dej padaka mas padaka! prask krev se roztrikne na stenu co to delas? vzdyt tu bylo cerstve vymalovano!!!!! no ale vic jak za dve dat nemuzu zase tolik se Firstenberg nevytahl umi to i lip a ten Bradley jak se snazi hrat ale uplne zoufale to nedava asi nebude nahoda ze jak rychle jeho kariera zacala tak i skoncila ZABIT BRATRA ZABIT BRATRA ZABIT BRATRA ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Velmi nepovedené zetko, kde David Bredley pronáší nesmyslné věty a střílí vše na potkání krátkou brokovnicí i na několik desítek až stovek metrů. Roboti jsou opravdu velmi nepovedení a zbytek jak by smet, na češ tomu moc nepřidává ani špatný dabing a zvuk, kde výstřel z AK47 zní občas jak brokovnice. Je zde ukázano, jak se senzačně balí ženský proslovem o banánu a drogách. - "Vždycky jíš banán takhle?" - "Jsi lhář. Jsi obchodník s narkotiky!" ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Jack Ryan (David Bradley) s novinářkou dojdou do márnice a chtějí vidět mrtvoly, chce po dvojici černošský zaměstnanec povolení, načež Jack vytáhne bankovku, která je přeložená. V dalším záběru však jž přeložená není. (Armin82)

Reklama

Reklama