Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (206)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Skoro to samé jako u prvního filmu - špiónská záplekta a medvěd, nad jehož schopností mluvit se nikdo nepozastaví. Ale to je asi tak vše, co tomu lze vytknout. Co má být vtipné vtipné je, všechno třeskutě odsýpá a na parádní herecký ansámbl je radost se dívat. Všemu vévodí vězeňské scény s Brendanem Gleesonem a jakákoliv scéna s Hughem Grantem. Vícero zkouknutí neurazí. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Asi u mne zmizel ten jůů efekt (ne, wow vážně psát nebudu) z prvního dílu. Bylo to roztomilé, bylo to britské a dobře zahrané. Brendan Gleeson a Hugh Grant byli dokonce skvělí. Ale kromě scén z vězení jsem nějak postrádal víc absurdity a humoru, barevné reálie Londýna jsem už viděl. Obsazení ale zůstává největší devizou filmu, holt už jsem to asi ale tak nějak čekal. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Né že by se mi jednička nelíbila, ale upřímně mi tak trochu vyšuměla z hlavy a nezanechala ve mně nějaký silnější dojem. Asi proto jsem od dvojky moc nečekal, ale musím říct, že to bylo nakonec velmi milé překvapení. Vizuálně opět bomba. Krásné a originální zpracování (např. leporelo, závěrečný taneček ve věznici). Spoustu režijní nápaditosti. Navíc příběh fungoval mnohem více než v prvním díle a líbilo se mi i větší množství vtipných až parodujících scén. Opravdu naprosto skvěle vyvážený rodinný film, který uspokojí jak děti, tak dospělé. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Originálna môže byť len jednotka, takže v tom druhý diel nemôže konkurovať. Namiesto prekvapivých momentov už prichádza len bežná dobrodružno-kriminálna zápletka, a keby namiesto medveďa bola akákoľvek ľudská postava, vyšlo by to na rovnako. Naviac trochu nudili odbočky k väzenskej gastronómii, príhody nešikovného Pata bez Mata, akurát vlaková akcia ma potešila, hlavne keď obsiahla všetky diely Mission Impossible naraz. –––– Asi budeš muset začít zespodu řebříčku, a postupně se vypracovat. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Paddington 2 sa vydaril. Je zábavný, svižný a vo finále príjemne dojemný. Ak vás oslovila jednotka, nevidím dôvod, prečo by tomu malo byť tentoraz inak. Za svojim predchodcom zaostáva najmä kvôli tomu, že je až druhý. V čase blížiacich sa vianoc na lepší rodinný film ťažko narazíte. Ak teda máte možnosť si požičať nejakého toho mladšieho súrodenca alebo už máte vlastné deti, tak neváhajte. Jemu urobíte radosť a vy si takisto nebudete rezať žily ako pri My Little Pony alebo Mimoňoch. 8/10 ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Z prezlečení, ktoré nosí vo filme Hugh Grant, bol jeho najobľúbenejší ten mníšky. (megajalec)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. listopadu 2017 v Londýně. (Varan)
  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama