Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa teda rehotal poriadne nahlas. Aj keď veľkú časť vypĺňajú zábery značne nechutné a niektoré z nich už hraničia aj s mojím pohŕdaním. Nemôžem si pomôcť. S partiou sme občas tiež vystrájali a robili podobné sprostosti (pravdaže žiadne sranie si do úst, strielanie po sebe zbraňami alebo pchanie si rakiet do zadku:)...70%. Jackass mám rád a na MTV som si na to vždy rád počkal. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Další důvod proč kritizovat Ameriku, MTV i celý ten konzumní svět svobod a naučených zvyků. Pár týpků, kteří si myslí jak jsou drsní, si různě ubližuje a mlátí se a to jen kvůli tomu, aby byli na MTV . Konzumní Amerika má své špatné stránky, ne že by jich bylo málo, ale Jackass je odpad všech odpadů, z kterého můžou mít zábavu jen chorobně nemocní nebo zvráceně nebezpeční jedinci. Ale ono je to vlastně strašně cool bejt tak drsnej, dementní a mimo kontrolu společnosti. Je už společnost tak zvrácená, že tohle považuje za kvalitní zábavu? Tak to bych se měl odstěhovat na jinou planetu ... Kdyby se takhle chovala celá Amerika, tak jeden kontinent je v podstatě bez života. ()

Reklama

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Chris Raab: - "Jsem Raab Himself a jsem totálně dementní idiot." & Bam Margera: - "Když už nemusíme cenzurovat nadávky, tak slibuji, že donutím moji matku do konce tohoto filmu říct slovo 'šukat'." & Steve-O: - "Takže, dnes jsem se rozhodl, že si trochu zašňupu wasabi." ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

První filmové setkání s bláznivou partičkou z MTV se nese v dusu takového oťukávání. Některé scénky jsou sice povedené, avšak celkový dojem je poměrně umírnění v porovnání s dvěmi dalšími pokračováními. Bam Margera potom co Ryan Dunn rozstřelil svůj golfoví vozík, řekl:"Ryan je příšernej řidič!". V souvislosti s tím, že před pár dny se Ryan Dunn zabil ve svém Porsche, mi to přišlo podivně dojemné :-(. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jo. Jistě. Ano, ano, patřím do té skupiny, kterou taková "sranda" nedostane! Tohle není film, je to jen slepenec hromady šíleností, jedné potrhlé party. Tahle zábavnost pro mě není, ale i přesto jsem se párkrát zasmál, popř: řekl, že lidé jsou schopní čehokoliv. Každopádně zkusím ještě dvojku, udělám vyjímku! ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama