Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Recenze (281)

Matty 

všechny recenze uživatele

Otázka první a nejdůležitější: Je to film? Nikoliv, jenom devadesát minut dementních kousků partičky absolutních vyšlehanců. Otázka druhá: Je to zábavné? To záleží na vás, na vašem vkusu, na míře vašeho distancování se od čehokoliv neintelektuálského (a zde nenarazíte ani na kapku intelektu, skutečně ani na kapku!). Otázka třetí: Co tam ty hovada konají? Mimo jiné se můžete „těšit“ na přecházení po laně nad nádrží s hladovými krokodýly s flákem masa zavěšeným u zadku, na kálení do modelu záchodové mísy v obchodě, na pandy řádící v Tokiu, na odpalování rachejtlí z různých částí těla, na zavádění kovového autíčka do análního otvoru a následné bavení se nad reakcí rentgenujícího lékaře. Je toho spousta a netřeba myslím dodávat, že to často hraničí s demencí všech aktérů, vlastně se divím, že ještě nejsou ukrytí před okolním světem na nějaké zapadlé psychiatrické klinice. Otázka čtvrtá: O co je to lepší než jednotlivé epizody na MTV? Má to větší rozpočet, lepší obraz i zvuk, některé nápady jsou ještě odvázanější než cokoliv dříve viděného (nevěříte? nedivím se vám) a úvodní jízda v nákupním vozíku s hudbou z Orffovy Carminy Burany na mne zapůsobila podobně jako„Jízda valkýr“ v Apokalypse. Otázka pátá a poslední: Vidět či nikoliv? Za předpokladu, že jste dočetli až sem, za předpokladu, že jste dostatečně inteligentní, abyste pochopili, že „tohle se nedělá“, za předpokladu, že se rádi zasmějete nad idiocií některých jedinců, za předpokladu, že netrpíte přecitlivělostí, za předpokladu, že vám nevadí se při sledování filmu stydět a za předpokladu, že na to máte žaludek, do toho jděte. Ale byli jste varováni! 75% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bolesť očisťuje. Túto bandu masochistických kreténov však nezbaví ich úchylných nápadov. Celý čas som si dookola opakoval: "Pane Bože, to sú ale totálni americkí vypatlanci!" Napriek tomu som sa rehotal z plných pľúc - asi hlavne z úžasu, ako niekto môže byť taký debil. Vedie šňupanie wasabi a rezanie papierom. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vrchol nevkusu a odraz zkaženosti dnešní mládeže? Ne, spíše zábavná provokace konvencí 'lidové' zábavy, které jsem však já osobně nepřišel na chuť. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Teda riadna hovadina a to doslova, je to v štýle boratovskom zachádzajúcom za určité hranice ale tu je to úplná ukážková samoúčelnosť, zabávať na tamtých veciach nuž u mňa teda nehrozí, škoda čakal som bžundu ale toto je skoro nič, len fakt tupá zábava znudených amerických chlapcov čo nevedie do čoho by pichli. Horko ťažko dávam 1* a to za niektoré nápady tie v normály čo sa ako tak držali a tých je fakt minimum. ║Rozpočet $5miliónovTržby USA $64,255,312Tržby Celosvetovo $79,493,831 ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Další důvod proč kritizovat Ameriku, MTV i celý ten konzumní svět svobod a naučených zvyků. Pár týpků, kteří si myslí jak jsou drsní, si různě ubližuje a mlátí se a to jen kvůli tomu, aby byli na MTV . Konzumní Amerika má své špatné stránky, ne že by jich bylo málo, ale Jackass je odpad všech odpadů, z kterého můžou mít zábavu jen chorobně nemocní nebo zvráceně nebezpeční jedinci. Ale ono je to vlastně strašně cool bejt tak drsnej, dementní a mimo kontrolu společnosti. Je už společnost tak zvrácená, že tohle považuje za kvalitní zábavu? Tak to bych se měl odstěhovat na jinou planetu ... Kdyby se takhle chovala celá Amerika, tak jeden kontinent je v podstatě bez života. ()

gouryella odpad!

všechny recenze uživatele

A to ma byt jako vtipny????????? Banda kretenu ktera dela naprosty zhovadilosti a o tom se natoci film - naprosta zumpa zabavy. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý postmoderní filmový útvar. Navíc postihující fenomén existence čistě entertainmentových (převážně hudebních, ale i lifestylových) stanic, které načaly (myšlena MTv) odklon od alfabetické kultury a urychlily a dovršily nástup kultury piktografické, postavené skoro výhradně na obraze coby nosiči - médiu informace. V takové kultuře se obvykle rezignuje na séma - obsah, významovou hloubku a namísto něj je hlavním smyslem vzniku celého díla zábava. A přesně to je Jackass - fenomén hyperextrovertních jedinců, skutečných mediálních exhibicionistů, kteří si jsou schopni mrzačit své vlastní tělo a vstupovat dobrovolně do těch nejponižujících pozic jen pro svých 15 sekund slávy. Je vlastně jedno, jak se jmenoval člověk, který kvůli zapnuté kameře skočil do větráku, důležité je, že se to stalo, kamera jeho skok zaznamenala a někdo poskytl platformu a odvysílal to. Z tohoto pohledu tenhle film smysl má a je velmi, velmi zábavný... Otázkou je, co po něm přijde dál? ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Typický produkt MTVčka... Rádoby kontroverzně, šílené a na efekt. Nebýt dvou povedených "ujetin", tak to nestojí ani za ty dvě hvězdy. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektné ako každý iný Jackass film............. Soundtrack: 1. "Hi, My Name Is Johnny Knoxville" ,2. Corona ,3. We Want Fun ,4. Flesh into Gear ,5. Somebody's Gonna Get Their Head Kicked In ,6. California Sun ,7. Alright, Alright (Here's My Fist Where's the Fight?) ,8. Let's Get F***ed Up ,9. Hybrid Moments ,10. Cha Cha Twist ,11. Angel of Death ,12. Baby Got Back ,13. "How Did That Get There?" ,14. If You're Gonna Be Dumb , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nevedel jak tenhle film ohodnotit. Na jednu stranu dobra sranda a par vybornejch napadu, ale na druhou stranu, se mi chtelo skoro celej film blejt. Ono to vlasne neni film, jen spousta ruznejch scenek, spojenech do 90 minut. Jednou se vysere v obchode, podruhy lize pochcanej snih. Puvodne jsem chtel dat 3* - prumer, ale na tomhle nic prumernyho neni, protoze tohle se tak vymyka ostatnim vecem, ze tomu proste musim dat vic. Pokud na to ale budete koukat, pripravte si kybl... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Film? no nevím nevím. Nemá to souvislý děj, nemá to herce, nemá to morální zábrany. Ale je to stejně jeden z nejdůležitějších filmů v mém životě. Nic podobného tu předtím nebylo. 10/10 a je mi jedno, jak moc infantilní a nevkusné to komu přijde. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Každej se baví nějak ... Tihle kluci jsou idioti, nic proti nim nemám sice, ale jejich legrácky mi příjdou spíš trapný a ubohý ... Každopádně, proti gustu žádnej dišputát ... :-)) ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jemu podobní dělají naprostý kokotiny, který mě přijdou naprosto trapný a u kterých jsem se zasmál asi dvakrát. Někdo se u toho může chlámat, ale mě tohle vtipný fakt moc nepřišlo. ()

Skejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Johny Knoxville a další žerou kobilky a pak se poblejou. Johny Knoxvile a další před sebe postavej bandu malejch dětí, a nechaj se vod nich kopat do koulí. Johny Knoxville a další se voblečou za vopice, jezděj na skateboardech a občas se někdo vyseká. A pořád se smějou. (nejsem si jistej, jestil to co sem viděl, bylo opravdu přímo tento celovečerní film, pokud ne, omlouvám se, ale obávám se, že celková úroveň bude velice podobná. Jedinej doobrej fór byl, když unesli Brada Pitta...)A těď nastává otázka, která je zárověn hlavním prolbémem celého filmu... PROČ PROBOHA!!! P.S. Ten Spike Jonze, co je uvedenej na posledním řádku mezi herci... to je TEN Spike Jonze? No tě buch... ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa teda rehotal poriadne nahlas. Aj keď veľkú časť vypĺňajú zábery značne nechutné a niektoré z nich už hraničia aj s mojím pohŕdaním. Nemôžem si pomôcť. S partiou sme občas tiež vystrájali a robili podobné sprostosti (pravdaže žiadne sranie si do úst, strielanie po sebe zbraňami alebo pchanie si rakiet do zadku:)...70%. Jackass mám rád a na MTV som si na to vždy rád počkal. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Otázkou je, či sa toto ako film dá vôbec hodnotiť. Hercami sa títo tupci vôbec nazvať nedajú, no to čo predvádzali bolo skvelé. Nechutné, zvrátené, odpudzujúce, no zároveň geniálne, nápadité a hlavné zábavné. Proste som sa nenudil a rád si to pozriem znova! Už chápem ten boom. 80%. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No kurník, co to vlastně je, tohlecto? Film to neni, rodinný video to není, není to úchvatně vtipné a není to zcela normální. Pak co to tedy je? Banda amíků dělá blbiny, natáčí se, zvrací, natáčí to, směje se, zase to natáčí, obnažuje se, rve se, pořád to točí. Úvod vypadá celkem dobře, známá melodie, efektní sjezd v nákupním vozíku, exploze rozličného sajrajtu. Ovšem pak už je to jako na houpačce, chvilku vás to baví, chvilku nudí, chvilku šokuje, chvilku prudí. Třeba šňupání nějakého pálivého hnusu na bázi chilli omáčky a následné pozvracení si oběda, do toho bych nešel ani kdyby mi někdo před ksichtíkem mával zelenavými penízky z obrázkem pana Lincolna. A rozřezávání kůže mezi prsty papírem, to mě žaludek dělal v dutině břišní psí kusy. Zkrátka pět hvězdiček by dal vyznavač tohodle druhu alternativní zábavy, čtyři by dal nadšený fanoušek co se na to rád dívá, tři by dal někdo u koho převažuje dobrý dojem nad rozpaky a dvě dávám já, tedy za ty jenž si občas uznale pokývali hlavou, ale pak tou hlavou spíše nevěřícne kroutili. Zkrátka až na to někdy třeba kouknu podruhý, už tu můžou být ty hvězdičky tři a nebo taky jedna, ale prozatim zůstanu na dvojce. ()

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama