Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Téměř tříhodinový záznam nejpamátnějších momentů Woodstocku ´94. Tento se konal ve dnech 12. až 14. srpna 1994 k oslavě 25. výročí jedné z nejznámějších hudebních akcí všech dob, festivalu Woodstock. V programu se objevili dokonce i umělci vystoupivší na původním festivalu v roce 1969, těžištěm programu však byly veličiny hudební scény 90. let. (J.Connor)

(více)

Recenze (5)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jako ostatní zdejší hodnotím jen za vystoupení NIN, protože to je tak koulervoucí nářez, kterýmu se současná live performance (nejen) od Devítipalcových hřebíků sotva vyrovná. A to i přesto, že Trentovi sem tam vypadne mikrofon a že moji nejoblíbenější "Wish" odzpívá sotva z poloviny. Celej koncert k vidění na YT. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Ne, ne. Z tisíce různých, mnohdy protichůdných důvodů. Takže: Hvězdičky jsou pro NIИ a Rollinse. Ostatek je v lepším případě šaškárna. A nebo ukázkové exemplum naivního sedání na klamné ostří reklamy. ()

mysiouxsie 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd pro NIN. Škoda, že Stephen Hawking nestihl sepsat návod na univerzální stroj pro přesun v čase, jinak by se tam v 94 Trentovi na mikrofonu houpala přinejmenším moje podprsenka. ()

Reklama

Reklama