Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Alenka v říši chlapů. Jedna hvězdička za půvabnou Rachel McAdams, jinak celý film je snůška nudné režie, adolescentních vtipů a příšerného Schneidera, kterého mám jinak vcelku rád. Celej film je totálně vedle a zakomponování "čarovných" náušnic více než k pousmání. Moje dost kritické zhodnocení pramení z toho, že tyto filmy rád nemám a proto, že jsem film musel absolvovat. Jasných 10%. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl skrze nádhernou Rachel McAdams, která zde však neměla moc času cokoliv ukázat krom par scén s jejími nádhernými kamarádkami v čele s Anna Faris. Schneider děsně přehrával, ale občas pobavil, což jsem nečekal. Dějově to logicky není bůhví co, ale čekal jsem to horší. 2z5 zsujsla kratka role Ashlee Simpson. ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Čím se stal komik Rob Schneider tentokrát? Tentokrát je ženou v mužském těle! A je to opravdu vtipné! On celý film je v celku vtipný, zábavný a svižně ubíhající. Je ale také jasné, že povětšinou staví jen na Robu Schneiderovi. Ale to je dobře! Schneider je sice člověk i herec naprosto bez charismatu, ale dokáže sakra dobře pobavit a jeho vizáž je příjemně přiblblá! Prostě správný komik! A teď si jej ještě představte, jako přiblblou holku v mužském těle! Prostě jednoduchá, přímočará komedie sázející na ujetosti, ale kupodivu vynechávající fekální a nechutný humor! 3 hvězdy zcela zaslouženě, příjemné překvapení. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sorry kámo, ale práve je so mnou a vraví, že môj pipik je oveľa väčší, než tvoj. A to ho mám zloženého napoly.“ Chápem, že je to v prvom rade film Roba Schneidera, ale aj tak ma zarazilo, že v deji má po premene druhá strana (v podaní rozkošne 24-ročnej Rachel McAdams, pre ktorú šlo o jeden z jej prvých filmových zárezov) len minimálny priestor. Schneider si ale každopádne vystačí sám. Kým v dobe premiéry ľudstvo na Sexi kosť pozeralo pomedzi prsty a udeľovalo jej odpadové hodnotenia (a ešte si do nej s chuťou koplo), v roku 2021 ide o vydarenú, nie nadpriemernú, ale solídnu buranskú americkú komédiu. Bavili ma nielen fyzické gagy (vankúšová bitka, pád z poschodia), ale aj originálne vymyslené scény (otcov penis, bozkávanie s mamou), WTF gagy (znepokojivo mĺkvy barman, prvé močenie do pisoára, nástenné nápisy v striptízovom bare), hlášky („To áno, dostal som riadnu nakladačku, ale pár úderov som jej vrátil.“) a s odstupom desaťročí kuriózny kasting (okrem McAdams ešte minimálne Anna Faris, ktorá sa neskôr stala maskotom parodickej hrubozrnnej série Scary Movie a Robert Davi z Predátora 2, ktorý si užíva rolu kvázi podpapučového manžela, ktorý v žiadnom prípadne nemieni svojej manželke dovoliť, aby pokazila život ich dospievajúcej dcére). Snímku produkoval (a divnú vedľajšiu rolu si zahral) Robov kamoš Adam Sandler. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tahle komedie mne velmi pobavila. Dost jsem se u ní nasmál. Nebudu teď vůbec řešit nesmyslnost scénáře, protože to by šly hvězdičky dolů, ale zaměřím se na samotný děj, na úžasné dialogy a na úžasné herecké výkony. Rob Schneider prostě exceloval, jinak se to říct nedá. A jak už jsem řekl, nasmál jsem se opravdu dostatečně, a smál jsem se velmi často. Prostě dávám tři hvězdičky za to, že komedie splnila svůj účel, pobavila mne, zaujala mne a líbila se mi. To jsou tři základní atributy, které u mne byly plně uspokojeny. Jediná vada je nesmyslnost scénáře, proto dávám tři hvězdičky, přece jen toto není v současném světě reálné... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)
  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama