Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Recenze (296)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie plná drsného humoru. Absolutní ptákovina,bez pořádného scénáře. Jenže na druhou stranu, ať si to připustíte nebo ne, jde jednoznačně o nejzábavnější "schneiderovku". I když jsou vtipy brutální a přízemní, vy se opravdově smějete (navíc docela často) a přitom si neustále opakujete "tak to je hustý". ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ač se mi to zdá neuvěřitelné, mě se tahle komedie docela dost líbila. Není sice nikterak zvlášť originální, ani herecky vyjímečná, ale má několik skutečně vydařených okamžiků, které spojuje nenáročná, avšak stravitelná, vata... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut to pro mě byly žně, protože Rachel nesla ze scény, a role sexy svině byla výtečná. Bohužel se do toho brzy namotá Rob Schneider a svým nehumorem zcela opanuje dění, skomírán nudou poctivě koukám a ožívám až v momentě kdy vidím jak se Rachel kroutí u striptýzový tyčinky, to jsme bral jako odměnu, za to že jsem držel jak pes až dokonce a zíral jak se Rob snaží parodovat ženskou, ukazuje svou prdel i ptáka (pohledu na něj mně tvůrci naštěstí ušetřily ) a celej se snaží bejt děsně pink, ha ha ha. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,081,594Tržby Celosvetovo $54,639,553 ║ Pásová komédia ako hrom z tuctovým Robom Schneiderom, a peknou tváričkou Rachel McAdams, ktorú by som bral radšej vo viac záberoch než v konečnom výsledku sa objaví, občas tu príde aj nejaký závan o podarenejší vtip ale celkovo to nie je žiadna výhra. Adam Sandler a jeho producentská podpora poväčšinou za moc nestojí, rovnako ako jeho krátky výstup v tomto filme. /40%/ ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Tato komedie mě velmi příjemně překvapila. Po prvních 15 minutách jsem měl sice nutkání opustit kino, ale jakmile se objevil Schneider na scéně bylo o zábavu postaráno ((: ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nejlepší "šneiderovka".. .Ale i tak naprosto zoufale nevtipné, nudné a trapné. Ovšem oproti ostatním jeho dílkům ještě ukázka geniality tohoto "komika". ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. That's What Girls Do - No Secrets [3:11] ,2. Whatcha Wanna Do - Len [3:25] ,3. Take Tomorrow - Butch Walker [4:31] ,4. Firecracker - Roxy Saint [2:53] ,5. Stick 'Em - Liquid Todd [3:32] ,6. Mongoose - Fu Manchu [4:11] ,7. Mess - Custom [2:42] ,8. Ash To Ash - Loudermilk [4:30] ,9. Fever To The Flava - Hot Action Cop [4:09] ,10. Bloodsweet - Scapegoat Wax [1:55] ,11. Get Into Something - Jen-E [3:47] ,12. I See You Baby - Groove Armada [5:44] ,13. Starlight - Zed [2:52], ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Protože Schneidera nevyhledávám, tak se nemůžu pochlubit tím, jak ho nenávidím, ale musím uznat, že v Žábě se předvedl v nejlepším možném světle. Jeho kreace rozmazlené středoškolačky v mužském těle je totiž k popukání, přestože film jako takový funguje jen na tom nejzákladnějším humoru. 50% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sorry kámo, ale práve je so mnou a vraví, že môj pipik je oveľa väčší, než tvoj. A to ho mám zloženého napoly.“ Chápem, že je to v prvom rade film Roba Schneidera, ale aj tak ma zarazilo, že v deji má po premene druhá strana (v podaní rozkošne 24-ročnej Rachel McAdams, pre ktorú šlo o jeden z jej prvých filmových zárezov) len minimálny priestor. Schneider si ale každopádne vystačí sám. Kým v dobe premiéry ľudstvo na Sexi kosť pozeralo pomedzi prsty a udeľovalo jej odpadové hodnotenia (a ešte si do nej s chuťou koplo), v roku 2021 ide o vydarenú, nie nadpriemernú, ale solídnu buranskú americkú komédiu. Bavili ma nielen fyzické gagy (vankúšová bitka, pád z poschodia), ale aj originálne vymyslené scény (otcov penis, bozkávanie s mamou), WTF gagy (znepokojivo mĺkvy barman, prvé močenie do pisoára, nástenné nápisy v striptízovom bare), hlášky („To áno, dostal som riadnu nakladačku, ale pár úderov som jej vrátil.“) a s odstupom desaťročí kuriózny kasting (okrem McAdams ešte minimálne Anna Faris, ktorá sa neskôr stala maskotom parodickej hrubozrnnej série Scary Movie a Robert Davi z Predátora 2, ktorý si užíva rolu kvázi podpapučového manžela, ktorý v žiadnom prípadne nemieni svojej manželke dovoliť, aby pokazila život ich dospievajúcej dcére). Snímku produkoval (a divnú vedľajšiu rolu si zahral) Robov kamoš Adam Sandler. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková hodně přitroublá komedie, ale Rob Schneider ja zase takový děsný pako, až je zase skvělej a dokonce se najde i několik fakt děsně vtipných scén, ale i mezi zábavnejma kokotinama, co má Schneider ve sbírce, je to spíš průměr. NIcméně mě to stejně bavilo ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Po příšerném začátku přichází příjemné potěšení. Tenhle tématický provar totiž není tak špatný jak mohl vzhledem ke svému tématu být. Věřte, že Žába k zulíbání je asi taková jako obrázky z filmu. Pokud někoho pobaví Rob Schneider, který se snaží imitovat - spíše než ženu - homosexualitu ve filmovém - komediálním - slova smyslu, určitě by si neměl nechat tenhle snímek ujít. Pokud si však představujete slovo humor trochu jinak, nebudete zrovna na tom šťastném břehu. Samotný "nápad" není špatný, už několikrát jsme se stali svědky faktu, že na podobné téma může vzniknou povedený film, jenže tenhle snímek nemá nic, co by jej mohlo ke kvalitě dokopat. Scénář je bezradný, neustále se motá kolem téhož tématu - pitvoření roztažené na 101 minut - a chybí mu pořádná dávka drzosti. Též mu schází herecká opora. Schneider je sice relativně dobrý a v rámci role nejspíš odvádí maximum, jenže hned druhá hlavní herečka - Anna Faris - je až neskutečně křečovitá a předvádí téměř totožné výrazy jako v sérii Scary Movie. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Takúto debilitu ťažko zostrojiť. Holáááhopp, podarilo sa :D Fakt som sa dobre bavil, s maďarským dabingom tam bolo 2x toľko gagov, jak v pôvodnom filme :) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Prvně zhlédnuto v mých teenagerských letech a už tehdy mi to přišlo jako zábavná, ale přehnaná, místy křečovitá, až trapná a typicky americká komedie. Anna Faris se do komedií hodí, má přirozený komediální talent a v tomto žánru má své pevné místo, stejně jako Rob Schneider. Toho mám však na rozdíl od ní docela problém vystát:) Snad jedinou výjimku tvoří jeho role v Sám doma 2: Ztracen v New Yorku. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa v poho, rýchle, milé, celkom vtipné, síce úplne klišovité a Schneider robí zo seba vola ako nikdy predtým, ale takého ho mám niekedy rád! Proste čistá béčková zábava. 55%. ()

Reklama

Reklama