Reklama

Reklama

American Horror Story - Murder House

(série)
Trailer 1
USA, 2011, 8 h 40 min (Minutáž: 39–52 min)

Hrají:

Dylan McDermott, Connie Britton, Jessica Lange, Taissa Farmiga, Evan Peters, Frances Conroy, Alexandra Breckenridge, Jamie Brewer, Denis O'Hare (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Rozmanité hrôzostrašné príbehy nás zavedú na doteraz nepoznané, tajomné či zakázané miesta a predstavia nám svojich výnimočných hrdinov. Navštívime strašidelný dom, ústav pre duševne chorých ale aj školu pre čarodejnice a iné desivé miesta.
Nový hororový seriál od Ryana Murphyho a Brada Falchuka, tvorcov fenomenálneho seriálu Glee, získal v roku 2013 prestížnu cenu Zlatý glóbus v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe televízneho seriálu (Jessica Langeová) a celkovo získal 14 cien a 53 nominácií. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Konecne! Uz raz mi cela seria usla, tentoraz mi to uz neujde! Amazon to pridal, takze mam moznost pozerat pekne vsetko zaradom.

Prva seria 99%!! Super atmosfera, splet dejov, plejada hercov s kvalitnymi hereckymi vykonnmi. Jediny detail mi vadil, ze duchovia mohli zabijat.. Well ale kedze to bol Murder House tak to vysvetluje preco..Koniec sice ocakavany, ale nevadilo. Hor sa na sezonu 2!

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Zvláštní, 12. díl byl to nejlepší na celé sérii, uvažuju že zvýším na tři hvězdy.

Mikeel

Mikeel (hodnocení, recenze)

Deryll

Pro mě teda nejhorší série ze všech. Šíleně překombinovaná, samoúčelná a ten finální díl? :D To byl fakt výsměch, dějově rozbředlá sračka. Tak nějak mám pocit, že AHS mělo skončit druhou sérií, tvůrci se snaží šokovat nechutnostma a zastíraj tim scénáristický díry.

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Tak co říkáte na Hotel?? Chybí mi poslední díl ale jinak mužů říct ze zavme hodně dobry!!! Gaga překvapila ale či zpátky Jessicu😥

na příspěvěk reagoval Mikeel, Lenina666

Uživatel Leeslie smazal svůj příspěvek.

Yoda sama

Yoda sama (hodnocení, recenze)

Konečne mi po dvoch sériach "len nepríjemnosti" dáva Hotel tie pravé chills ako za čias Asylumu. A naviac, Murder House!!!!

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

virus10

Asylum také vnímám na prvním místě, bylo to ztělesnění všech mých psycho choutek :-D :-D

virus10

virus10 (hodnocení, recenze)

1.Asylum

1.Murder House

3.Coven

4.Freak Show

 

:D :D

 

Hotel zatim hodně dobrý :)

na příspěvěk reagoval zsn

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Freak Show je s přehledem nejhorší a Coven s přehledem nejlepší, aneb sto lidí, sto chutí.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

První série nebyla špatná, ale nechytla mě a bohužel jsem se dál už neodhodlal. Kdybych věděl, že každá série je o něčem jiném, tak tomu možná šanci dám. Teď po několika letech jsem dal šanci Coven a jsem asi někde u 8 dílů a to je fantazie! Takový brutální horor se spousty zvratů, každý díl je lákadlo na další atd. Prozatím nemám co vytknout. 

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Hovadiny tu řešíš jen ty. Narušuješ plynulou diskuzi, která tu probíhá už čtyři roky tím, že nás posíláš do jiné diskuze.

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Tak uvod uplne uzasny. Hlavnou postavou (okrem skvelej Gaga) su pre mna tie nadherne koberce ala Shining.

Mikeel

Mikeel (hodnocení, recenze)

A co řešíme za hovadiny? :D To, že jsme to napsali sem nám nesežralo o nic víc času, než napsat to na samostatný profil série... Tak trochu přibrzdi s tim útočným tónem :)

 (hodnocení, recenze)

Mr.Ripley , Mikeel

Tak vzhledem k tomu, že každá série je samostatný celek se svým vlastním "tónem" a příběhem... "příběhem"... v rozdělení tohohle seriálu na samostatné profily zas takový problém nevidím. Ale když má někdo čas řešit takové hovadiny, tak klidně...

Každá série Přátel, TBBT nebo Breaking Bad řešila jeden příběh* napříč celým seriálem. 

*nemusela nutně řešit jenom jednu věc... mohly být dvě... nebo i tři, klidně...

na příspěvěk reagoval Mikeel, KevSpa, Lenina666

Mr.Ripley

Mr.Ripley (hodnocení, recenze)

Mikeel

Vzhledem k systému hodnocení jednotlivých sérii v hlavním profilu seriálu a samotných epizod, který se tu pomalu zavádí je jen otázkou času, až přebytečné profily sérií AHS zmizí.

Yoda sama

Yoda sama (hodnocení, recenze)

Zaujímalo by ma, ako dlho sa v hlavách tvorcov rodil chlap obtiahnutý v kondóme s vrtákom na opasku znásiľnujúc análne hostí hotela. Zaujímavý prológ, opäť mám asi tucet otázok a teším sa na ich odpovede.

Mikeel

Mikeel (hodnocení, recenze)

Je to pořád jeden seriál. To už by tu mohl vzniknout profil třeba pro každou sérii Přátel, Big Bangu a podobných seriálů...

na příspěvěk reagoval Mr.Ripley

Uživatel Mikeel smazal svůj příspěvek.

Mr.Ripley

Mr.Ripley (hodnocení, recenze)

Proč? Protože bojkotujeme nesmyslné rozdělení řad, což se tady řešilo nejméně milionkrát. Stačí si pročíst historii ;)

Související novinky

Je rozhodnuto, Kick-Ass se přidá k Avengers

Je rozhodnuto, Kick-Ass se přidá k Avengers

05.10.2013

Samozřejmě, ne doslova, i když by to byl asi zábavný crossover. Poté, co si Kick-Ass 2 v kinech nevydělalo ani na produkční náklady, je tahle série asi nadobro ukončená. Aaron Taylor-Johnson ale… (více)

X-Men versus Avengers: Ta postava je naše!

X-Men versus Avengers: Ta postava je naše!

26.05.2013

Většina z vás zřejmě o nějakém Quicksilverovi nikdy neslyšela. Komiksoví fanoušci jsou ale doma. Quicksilver alias Pietro Maximoff je Magnetův syn a Magneta určitě znáte. Jak už jméno naznačuje, je… (více)

Karlík a továrna na mrtvoly

Karlík a továrna na mrtvoly

17.09.2012

Rozhodnutí čím dál úspěšnější kabelové stanice A&E (letos masivně zabodovala westernovou detektivkou Longmire) natočit seriálový prequel k slavnému Hitchcockovu Psychu zpočátku neznělo jako… (více)

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama