Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Epizoda začíná vysvětlením vzniku hrůzostrašného domu v roce 1792. Dal ho postavit excentrický sběratel umění Edward Phillipe Mott, který se stranil lidí a proto si pro dům našel odlehlé místo. Stavbu provázely četné nehody a záhadné události, Mott ale nedbal a oddával se milostným hrátkám s jedním ze svých sluhů Guinessem. Když se jednou po dvoudenní nepřítomnosti vrátil, našel své obrazy a sochy poničené. V domnění, že to udělal někdo ze služebnictva, zavřel všechny do sklepa před domem. Následující noc ale přijdou k domu duchové a Řeznice připraví Mottovi strašlivou smrt: je napíchnut na kůl a pak vhozen do ohně. Guinessovi se podaří utéct, ale později je zadržen a obviněn z vraždy svého pána. Teprve když rod Mottů vymře, jsou ve sklepě odhaleny kostry mrtvého služebnictva … Zoufalý Matt, zavřený v domě se Shelby a Florou, chystá pokus o útěk, ale duchové jejich auta zapálí, zatímco dívenku v domě napadne jakási zrůda. Náhle se objevuje duch Motta, který je dlouhým tunelem, který nechal kdysi pro případ nebezpečí vyhloubit, vyvede z domu daleko do lesa … (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ani mně samotného nebaví se po několikáté opakovat ale i pátý díl šesté řady se povedl. Podle mně šlo o zatím nejmrazivější díl. V samotném díle se toho stane tolik, že má divák pocit, jestli scénárista není tak šílený,že do sebe všechno tak skvěle zapadá. A také konečně došlo na to co je na seriálu tak skvěle- Propojování jedné série s druhou. A stále to dává smysl. A konec, který rozhodně není klasický happy end zamrzí. Když říkám happy end myslím tím, že tato série skončila?! Ne kdepak, první půlka teprve skončila a ta druhá už se blíží. A hlavně v příštím díle má přijít ten očekávaný zvrat. Tak ať to překvapí co nejvíce! ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozím díle, který mě relativně zklamal jsem se bála, co bude následovat dál. Ale tento díl mě opět mile překvapil a konečně se tu objevil i Evan Peters, kterému nová role náramně seděla. Jsem ráda, že to bude pokračovat dál, protože to na konci tohoto dílu vypadalo, že ne. Nechám se překvapit, co přijde příště. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Týmto dielom mala 6. séria skončiť. Ale neskončila, prišla časť 6 a s ňou peklo. Piata časť dôstojne uzatvára "prvú" líniu šiestej série a konečne do hry vnáša obľúbeného maskota seriálu Evana Petersa. Ak by 6. séria mala len týchto 5 dielov, bol by som spokojný a napriek neodpovedaniu na niektoré otázky (čo tam preboha stále stvárajú policajti a kto zabil bývalého manžela Lee?) 70 - 80%. Bez problémov. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Historička Doris Kearns Goodwinová rozpráva o histórii domu. Jeden z prvých majiteľov domu Edwarde Philippe Mott je, ako inak homosexuál a má vzťah ako inak s čiernym sluhom. Duchovia však začnú prejavovať svoju silu a Edwarda obetujú. V súčasnosti sa Mattovi, Shelby a Flore podarí práve vďaka Edwardovi utiecť z domu obliehaného Mäsiarkou, avšak padnú do rúk rodine Pookových, ktorá v danej oblasti žije už 200 rokov v ieri, pretože počas noci krvavého mesiaca pomáha Mäsiarke. Pookovci privezú po niekoľkých incidentoch Mattovu rodinu do domu, aby boli obetovaný. Mäsiarkin syn sa však vzoprie mame a vďaka Lee, ktorá dorazí k domu v poslednej chvíli rodinka spoločne utečie. Zatiaľ solídny príbeh, Pookovci pripomenuli viacero legendárnych hororov a celé to malo spád. ()

lusa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, takto som ochotná zabudnúť na minulú epizódu. Viac akcie, trošku temna, zľahka gay porna, vyšinutá, mlsná Frances Conroy a hlavne Evan Peters je späť! Na škodu je patetické vykecávanie do kamery v štýle ešte nechcem umrieť lebo chcem zažiť toto, tamto a hento tiež.. A s tým súvisiaca predvídateľnosť. Je samozrejme viac než jasné, že to nejak dopadne, takže napätie ma ani len nepošteklí, nie ešte aby ma zo stoličky dvihlo. 4* ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama