Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úmrtí jednoho ze světských přinutí Elsu hledat nový domov pro Pepper. A Stanley větří další příležitost, jak získat exponáty pro muzeum... (TV Prima)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Život Pepper sa zrúti potom, ako zistí že jej muž Sandy umrel v spánku. Elsa vysvetľuje Desiree, ako sa dostala k nápadu založiť Freak Show, ako postupne pre Pepper postupne získala M Petite čoby dcéru a Sandyho ako muža. Po týchto udalostiach sa Elsa rozhodne Pepper odviesť k jej sestre a presvedčí ju, aby sa o ňu postarala. Jej sestre sa narodí postihnuté dieťa, ktoré jej manžel zabije a spolu so ženou z vraždy obvinia Pepper, ktorá je umiestnené do ústavu v Baltimore, dobre známeho z druhej série AHS Asylum. Stanley nájde spôso ako nájsť Jimmymu obhajcu a Maggie presvedčí Desiree aby s ňou navštívila múzeum kuriozít, kde spolu uvidia nielen Ma Petite, ale a hlavu Saltyho či Jimmyho ruky, všetko zaliate vo fľašiach s formaldehydom. Pepper v ústave pomáha s upratovaním knižnice, de narazí na časopisna obálke ktorého je Elsa a článok o jej večernej show v televízii. Prepojenie Freak Show a Asylum si zaslúži veľký obdiv. ()

Reklama

niska98 

všechny recenze uživatele

Tak. Jsem ráda, že konečně dávám nějaké epizodě pět hvězdiček. Strašně ráda jsem si vzpomněla na Asylum a hlavně........s prominutím tohle nebude úplně family friendly.....já byla tak nasraná........tak nasraná....lhářce bych dala takový pěstí....ale emoce to přineslo a to je to hlavní ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama