Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco kanibalská rodina Polkových zadržuje a trýzní Lee, Audrey a Monet, Sydney je v domě s Dominikem a pod vahou výčitek z vraždy manžela se vzdává do rukou osudu... Dům je v obležení monster a Dominic naléhá na Shelby, aby z něj utekli tajnou chodbou. V tunelu ovšem narazí na mrtvého Matta. Pohled na muže, kterého vlastnoručně zabila, ženou silně otřese. Mezitím jsou na farmě Polkových zadržované Lee, Audrey a Monet. Lee matka Polková s velkou chutí odřezává kusy masa, které pak nutí zbývající dvě ženy jíst. Když odejde, nechá Lee hlídat jedním ze synů, Jetherem. Ten vypráví Lee příběh prasečího muže, rovněž jednoho člena rodiny, který dodával na jatka prasata, bral si na sebe jejich hlavu a pak v tomto přestrojení vraždil. Jetherovi se Lee velice líbí a ta se snaží ho zlákat, aby ji pustil. Slibuje mu účinkování v pokračování pořadu. Jether ale odmítá … Shelby je odhodlaná zemřít, nechce žít s myšlenkou na Mattovu smrt. Dominic ji nutí k odchodu, nakonec se monstra dostanou do domu a nastává honička. Shelby skolí ranou do hlavy prasečího muže, ale pak už nemůže dál. Sama si podřízne krk a vykrvácí… Lee prosí Jethera, aby mohla na jeho kameru namluvit vzkaz pro milovanou Floru. Přiznává se, že zabila jejího otce, protože by nedokázala bez dcerky žít a Mason jí ji chtěl vzít. Zdůrazňuje, že za zločin může jen ona a nikdo jiný. Pak se pokusí Jethera svést a ten jí rozváže pouta. Lee se s ním začne prát, škrtí ho a nakonec probodne. Pak se dává na útěk, přestože zraněná noha jí působí nesnesitelnou bolest … Dominic v domě osaměl a do kamery prosí Sidneyho, aby ho pustil ven. Stále netuší, co se se štábem stalo … Audrey a Monet se mezitím snaží Polkovy přesvědčit, že jejich dva mladší syny nechali zavřít do ústavu pravý Matt a Shelby, ony jsou jen herečky. To jim ale matka Polková nevěří a rozhodne se, že jim vytrhne nějaké zuby, protože na oslavu úplňku Krvavého měsíce mají z nebe padat lidské zuby. Monet nakonec zaútočí na otce Polka, podaří se jí ho na chvíli zneškodnit a prchá z farmy, kde zůstává jen Audrey. Té matka Polková přes ženiny úpěnlivé prosby skutečně vytrhne zuby. Monet se mezitím schovává v lese, otec Polk se synem ji ale pronásledují. Lee zasáhne, když matka Polková Audrey mučí a omráčí ji. Rychle osvobodí Audrey z pout. Ta pak v návalu vzteku do ležící ženy kope a následně ji dobije kladivem. Obě ženy se dostanou do domu, kde k velkému zděšení najdou nejprve mrtvého Matta a brzy nato i Shelby. Dominic vysvětluje, že Shelby se zabila sama, podřízla si krk, protože nemohla snést pomyšlení, že zabila milovaného manžela. Ženy mu ale nevěří. Zavřou Dominika v jedné z místností a samy se rozhodují vrátit na farmu, sebrat tam nahrávku vraždy matky Polkové a najít Monet. Na Dominika mezitím zaútočí prasečí muž a zabije ho … (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Motá sa to v kruhu, strašné čosi. Nesympatické postavy, otrasné herecké výkony (Jessica Lange odišla, Sarah Paulson zostala, kde je spravodlivosť?) a jedno otravné zlo (kanibali) strieda druhé otravné zlo (Prasohlav, kolonisti). Už nech je koniec preboha. Trpím. Trpím! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bezhlavý masakr + totálně nelogické chování pokračuje. Fňukání, řvaní, demence a mnoho dalšího nás v tomto díle čeká od Sarah Paulson. Nejvíce vtipné je však chování Lily Rebe, která bez nějakého většího smyslu udělá věc, která posouvá seriál na dno. Druhé dno je sekáček v zádech v předchozím díle a následné běhaní herečky jakoby se jí nic nestalo. Budu se tedy ptát tvůrců: ,,Děláte si kurva prdel?" ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hledal jsem důvod, proč udělit osmé epizodě alespoň jednu hvězdičku a nenapadlo mě nic jiného než to, že je mi líto hodnotit odpadem seriál, který mě svého času dokázal pobavit. Bylo to ještě horší, než předchozí díl, příběh nahradil téměř nepřetržitý proud násilných scén, které na mě navíc ničím nezapůsobily, byly příliš nenápadité a vzhledem k tomu, že jsem býval masožravec s vlastním chovem, prošlo mi rukama víc vnitřností, než si tvůrci asi byli schopni představit. A jen poznámka na závěr- když někomu opakovaně odřezávám maso ze stehna, mělo by tam nějaké chybět, ne? ()

f7r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se mi líbil začátek série, tak jsem teď hodně zklamán - začíná to být hodně o ničem a ještě postavy chytli "inteligenci" z klasických hororů - už jednou si uvědomily, že návrat do domu byla chyba, tak co je nejlepší nápad, kam zdrhnout od kanibalů? No přece zpátky do domu a ještě k tomu v momentě "vrcholu" krvavého měsíce... ...jo a když už je po všem, tak je přece nejlepším nápadem opětovný návrat ke kanibalům. Ach jo, od AHS teda očekávám víc. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj na základe komentárov ostatných užívateľov k tejto epizóde je vidieť, že sa síce objavilo pár ľudí, ktorí sa snažili nájsť na epizóde svetlé momenty, ale bolo ich žalostne málo. Nestotožňujem sa s názormi, že si posledné dve časti uťahovali z hororového klišé, pretože sami sa tomu nedokázali ani len priblížiť. Smutný úpadok tak skvelého seriálu, napriek tomu že tvorcovia naznačili v úvode šiestej série že to má vyzerať tak, akoby boli donútený natočiť kvôli úspechu prvých 5 častí pokračovanie, avšak lepšou voľbou by bolo piatu časť o niečo predĺžiť a sériu ukončiť, pretože toto sklamalo aj skalných fanúšikov inak výborných AHS. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama