Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 100 h 59 min (Minutáž: 34–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(133)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele S.Quentin QUALE k tomuto seriálu (2)

Murder House (2011) (S01) 

Hodnotím po první sérii. WTF? Tak toto jsem opravdu nečekal. Seriály v oblibě nemám, ale na toto jsem se podle ohlasů dost těšil. Jaké zklamání! Dávám dvě hvězdy, protože je to docela promyšlené a slušně natočené, čímž připouštím, že se tím dá naprosto bez úhony projít. Pozor ale, zvládnou to jen někteří. Zvládnou to pouze ti, kteří budou očekávat to správné představení, jímž je mysterióznem šplíchnutá jednodomní italská domácnost, ve které se velmi chytře snoubí love story, intriky, homosexualita a pár mrtvol. Zní to jako telenovela, co? No tak hrozný to zas není, ale kdybych si já vůl pořádně zjistil, o čem to je, tak jsem se na slavné American HORROR story ani neobtěžoval dívat. Čekal jsem slušnej hororovej nářez, ne hádání se starýho se starou, každou druhou ženskou těhotnou, nebo "Miluju Tě" dvakrát za díl, aniž by to bylo tři vteřiny před popravou. Je to sice ne úplně špatná záležitost, jenže určitě běžela po odpolednech pro sami si dovede představit jakou cílovou skupinu. Ono asi i kvůli tomu to má hodnocení, jak to má. Druhou sérii absolvuji jen případě té nejkrajnější nouze. Jako nějaký seriál 75%, jako HORROR STORY 50%.... ()

Asylum (2012) (S02) 

Hodnotím vyloženě objektivně. Hororovej seriál je to dobrej, kvalitně napsanej a natoečenej, místy hůř zahranej, ale s pohádkou na dobrou noc v podobě první série se toto vůbec srovnat nedá. Druhá věc je, že mě (jako odpůrce čehokoliv na pokračování) toto vůbec nabavilo. Seriály vždy sjíždím až pak naráz, přičemž Asyulmu mě po pár dílech začlo ubíjet. Miliarda postav, flashbacků, vaty....nic pro mě (poslední díly proklikány). ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama