Reklama

Reklama

VOD (1)

Tristan má v plánu zabít Willa, ale Hraběnka ho na poslední chvíli zastaví, protože má s novým majitelem vlastní plány. Je bez peněz, takže si ho chce vzít, oškubat, a teprve potom zabít. Alex se stále nesmířila se ztrátou Holdena a jako nejlepší řešení vidí žádost o rozvod. John z toho nemá velkou radost a snaží se ji přemluvit, aby žádost stáhla, ale neúspěšně. Jenže když Alex opouští hotel, narazí na Holdena… Donovan se rozhodne odejít z hotelu a přitom se pohádá s Iris. V podstatě ji vybídne k tomu, aby spáchala sebevraždu. K čemuž se Iris po jeho odchodu skutečně odhodlá. Jenže Donovana mezitím na ulici unese Ramona. Ramona je bývalá milenka Hraběnky. Hraběnka jí zabila životní lásku, takže se chce pomstít. A Donovan jí má otevřít dveře do hotelu. Když se dozví, že Hraběnka Donovana odkopla, pustí ho. Ale Donovan se do hotelu stejně vrací. Uvědomuje si, že jediné, co mu zbylo, je Iris, jenže ta už je mrtvá. A jediný způsob, jak ji získat zpět, je proměnit ji. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej sa sústredí na vzťah Donovana a jeho matky a na plán Elizabeth a Tristana ako sa vysporiadať s Willom. Johnovi oznámi manželka Alex, že sa chce rozviesť, pri odchode z hotela Cortez však narazí na ich strateného syna Holdena. Ramona plánuje pomstiť sa Elizabeth s pomocou Donovana. Dej napreduje pomerne pomaly, avšak je to vyvážené skvelou hudbou a atmosférou hotela Cortez. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda ve mně stejně jako ta první zanechala rozporuplné pocity. Abych řekl pravdu, převládá u mě spíše zklamání, děj se mi nezdál příliš zajímavý a místy jsem se lehce nudil. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama