Reklama

Reklama

Mezi námi děvčaty

  • USA Freaky Friday (více)
Trailer

Obsahy(1)

Energická psycholožka Tess Colemanová je vdova. Vychovává sama patnáctiletou Annu a mladšího Harryho a zanedlouho se má provdat za přítele Ryana. Ona i dcera mají každá své starosti a příliš spolu nevycházejí. Zatímco Anna není vůbec nadšena, že se matka chce znovu provdat, Tess zase vadí Jake, do kterého se zakoukala její dcera. Anninou jedinou radostí je rocková kapela, zkoušejí v garáži a připravují se na konkurz. Jejich vystoupení je však ohroženo, protože se ve stejnou dobu koná předsvatební hostina matky a Ryana. Když se ji Anna pokouší přemluvit, je z toho hádka, do které nečekaně zasáhne majitelka čínské restaurace se svou matkou. Stará žena jim nabídne kouzelný koláček s proroctvím. A když se pak ráno obě probudí, zjistí, že si vyměnily těla. Po marných pokusech o návrat si uvědomí, že jedinou nadějí je zajít znovu do čínské restaurace. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

boshke 

všechny recenze uživatele

Snad jediný film s Lindsay Lohan, který za něco stojí, který není jen bezduchou slátaninou pro choromyslné a kde mi její přítomnost ani nevadí, ba dokonce se mi až líbí... Pravda, téma prohozených těl je pro komedii tak vděčné a prostoru pro vtipy je tolik, že zpackat to by asi dalo práci (neříkám tím však, že se to někomu se stejným tématem nemohlo povést). Určitě je u mne plusem obsazení Jamie Lee Curtis a Marka Harmona. Velice příjemná, zábavná podívaná... 100% ()

stilgar1 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení tohoto díla se pohybuje mezi 2 a 3* - možná bych dal 3, ale jelikož se mi film zdá trochu nadhodnocený a přespříliš vychvalovaný, myslím si, že mu tohle jen prospěje. Co říct přímo k filmu? Jamie předvádí určitě slušný výkon, ale v bohužel trochu pitomě vystavěném a zmateném ději. Nejhorší je "divokost" filmu, která se nevydává správným směrem, jako u mnoha jiných filmů. Celé je to příliš uřvané, takže by neuškodil ani úbytek hudby (případně její zkvalitnění). Ale abych řekl i něco pozitivního - kdyby se jednalo o film mající cca. 50 minut, byla by to příjemná oddechovka. Pochválil bych i námět - něco takového na poli nových amerických komedií chybí, ale provedení dost skřípe :/ Asi by neuškodil lepší scénář a režie. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně tragédie, když si člověk uvědomí, že námět je dokonale provařený a scénář ani režie nejsou, pokud si film podrobíme důkladnému rozboru, ničím výjimečné. A přece boduje tím, že si drží určitou úroveň, nepoužívá fekální humor a lacině se nepodbízí. Kdyby tohle byl žánrový průměr, pak by si americká kinematografie stála opravdu hodně vysoko. Sympatické a zkušené ženské obsazení odvádí maximum svých možností, takže vznikla příjemná situační komedie s rozumnou stopáží. Celkový dojem: 70 %. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu si myslím, že snímek je koukatelný pro diváky jakéhokoli věku. Všichni zúčastnění se snaží. Jamie Lee Curtis hraje (velice přesvědčivě) příliš pracující matku, pro kterou je každý strávený okamžik s její dcerou nesmírně vysilující. Dceru si zahrála Lindsa Lohan (která mě zaujala už v Pasti na Rodiče). Film doporučuji pro všechny, kteří už dlouho neviděli dobrou rodinnou komedii. You're ruining my life! ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Bývaly doby, kdy Američané točili velmi dobré komedie. Pak se něco pokazilo. Představuji si to tak, že tvůrci si chtěli nechat zjistit průměrné IQ svých diváků a zadali si průzkum. Někdo něco popletl a tak byla zprůměrována data, pocházející od domácích mazlíčků. Američtí filmaři se tím nenechali zaskočit a jali se natáčet pro cílovou skupinu s IQ nepřevyšujícím 20. Netvrdím, že "Mezi námi děvčaty" je hluboká intelektuální sonda, ale ve srovnání s posledním čtvrtstoletím je to nadprůměrná americká komedie. Příjemný snímek, o němž bez uzardění prohlašuji, že je vtipný. A výkony hlavních představitelek jsou více než dobré. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (31)

  • V závěrečné scéně, kdy Anna (Lindsay Lohan) tančí s Jakem (Chad Michael Murray), můžete v pozadí krátce zahlédnout ženu, tančící se starším mužem, která se dívá přímo do kamery. To je matka Lindsay Lohan, Dina Lohan. (Valsadora)
  • Jako pocta matce Jamie Lee Curtis (Tess), Janet Leigh, známé mimo jiné z filmu Psycho (1960), se ve filmu objevuje postava jménem pan Bates. (Jedná se o narážku na slavnou postavu Normana Batese.) (Katka189)

Reklama

Reklama