Reklama

Reklama

Desu nóto NEW GENERATION

(seriál)
  • Japonsko デスノート NEW GENERATION (více)
Trailer

Obsahy(1)

Seriál se skládá ze tří epizod akaždá z nich se věnuje jednomu ze tří hlavních hrdinů filmu Death Note: Light up the NEW World. Inspektor Mišima, kterému se přezdívá maniak před Zápisníky smrti, dostane na starost případ úmrtí odsouzeného zločince – není to náhoda, zločinec zemřel na zástavu srdce. Lův nástupce čmuchal Rjúzaki konečně přijme případ související se Zápisníkem smrti, ačkoliv takové případy předtím vytrvale odmítal. A poslední příběh se zaobírá kyberteroristou Šienem, který překonal své trauma, že jako jediný přežil brutální vyvraždění své rodiny, a poprvé použije Zápisník smrti... (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Toto je takzvaný sequelový prequel, který je docela v pohodě, ale je asi celkem jasný, že jedná o průměrnější a jednohubkovou záležitost. Jedná se o tři příběhy hlavních postav a každý příběh má něco do sebe a má co nabídnout. Jeden je klasickým vyšetřováním, druhý je o zamčených pokojích, kde byla perfektní komunikace přes stream a třetí příběh je o tom, že konec zločince není vždycky happy end. Jako úvod k filmu to funguje naprosto v pohodě. Fighter od Namie Amuro je docela fajn song. Mé hodnocení: 6/10 ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Průměrné představení hlavních postav, které tu pravou párty rozjedou až ve filmu. Nic víc než seznámení s postavami to není, takže není radno od toho očekávat třeba zajímavý příběh. Průměrný úvod, doufám, k velké jízdě. ()

Reklama

Reklama

Reklama