Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Červený trpaslík už na své pouti vesmírem zažil nejrůznější setkání. Ovšem to dnešní, to je přece jen poněkud zvláštní. Neboť vesmírná loď, která mu zkřížila dráhu, má nulovou hmotnost a její posádka je tvořena ze samých hologramů. Zkrátka a dobře, je to hololoď. Hologram Rimmer je pochopitelně touto událostí nadšen a okouzlen a okamžitě zatouží vyměnit svou nudnou existenci na pochmurném Červeném trpaslíku za prozářenou a bezstarostnou společnost svých „druhů ve zbrani". Jenomže, jak se zdá, to nebude tak snadné... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

KRYTON: Ale byla to nádhera, viďte? Jak obětoval svoji kariéru, své sny, všechno pro ženu, kterou miloval. RIMMER: Tak abys věděl, tohle byla nejhorší ubulená limonáda, jakou jsem kdy musel přetrpět. Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru! ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Lister Červenému trpaslíku. Máme mezi sebou příšerný hovado. Mozek v anální oblasti. Brada chybí, zřejmě nevyvinutá. Genitálie malé a neškodné. Nemají žádnou hodnotu." :) ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vycházíme-li ze základní premisy, že veškerá geomatematika je založena na limitující představě, že jedna plus jedna rovná se dvě a ne, jak postuluje Astermeyer, že jedna plus dvě je ve skutečnosti jedna a táž věc nahlížená z různých úhlů, tvary popsané Siddusem musí tudíž být poly-doc-dec-al-hoi-hadron-hexa-sexa-hedro-dibi-doly-deca-dodron. Všechno ostatní jsou plky. Nemám pravdu?" - blábolící prosťáček. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou tam chvíle, kdy bych i tu čtvrtou hvězdu dal, ale i tak si nemůžu pomoct - v té epizodě mi chybělo něco, díky čemu bych si ji nějak podrobněji zapamatoval. Je to takové, že to ujde, ale nic víc, nic míň. Snad se příště budu bavit víc. Silné 3* ()

risker

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„A když si nesl ten kříž na kopec. Každý normální chlap by nakopl toho cápka po levici, praštil toho po pravici a byl by za tím zeleným pahorkem, než bys řekl 'Pilát Pontský'." ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama