Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 5 (1992) (série)


Inkvizitor (S05E02)

(epizoda)
  • Velká Británie The Inquisitor

Obsahy(1)

Nemůže být nic horšího než bytost, která se rozhodne, že se stane soudcem všehomíra. A je-li touto bytostí nesmrtelný android, nadaný schopností ničit, zabíjet i tvořit, pak pánbů s námi a zlý pryč. Tedy lépe řečeno pánbů s Červeným trpaslíkem a jeho posádkou. Neboť velký Inkvizitor, odstraňující všechny ty darmožrouty, lenochody a budižkničemu, zkrátka všechny ty, kdož nežili užitečný život, a nahrazující je bytostmi, stvořenými ze spermií, jimž nebyla dána šance žít, právě na své vesmírné pouti dorazil až k nim... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maličko lepší než ta minulá epizoda, bavil jsem se tu o poznání víc, ale opět mi v tom chybí něco, díky čemu bych si ji skutečně zapamatoval. Na jedno zhlédnutí a zabití času je to fajn, ale jinak nemám důvod se k téhle epizodě vracet, když má Červený trpaslík mnohem víc těch lepších epizod. Tak jako tak, špatné to nebylo a v rámci úplně všech epizod všech sitcomů to pořád je nadprůměr. Slabé 4* ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z dílů, na který jsem v podstatě zapomněl. Ostatně není ani takový, aby se řadil k tomu nejlepšímu z Červeného trpaslíka a obsahoval hlášky, které se nesmazatelně zapíší do paměti. Přesto, z obecného hlediska nadprůměrná komedie s překvapivým rozuzlením. Taky jsem čekal, že se obhájí jiní členové posádky - kde je spravedlnost? Asi v zóně spravedlnosti... ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama