Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 7 (1997) (série)


Zkouška kanálem (S07E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Duct Soup
Velká Británie, 1997, 29 min

Obsahy(1)

Cherchez la femme, neboli za každým malérem hledej ženskou! Toto francouzské rčení opět ověřuje svou pravdivost na palubě Kosmíku, jehož posádka se rozrostla o dávnou Listerovu lásku. Lister s Kocourem jsou v jednom kuse v sobě, Kočanská si tu nemůže zvyknout a je nešťastná... Ale nejhůř je na tom Kryton, žárlící na náklonnost, kterou by Lister mohl Chris projevovat. Cítí se odkopnut a svou budoucnost vidí v nejčernějších barvách, jako správný android se s tím ovšem nehodlá smířit. A ve své zaslepenosti připraví všem zkoušku nejkrutější... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších dílů, díky kterému se dozvíme něco víc o Listerovi a Kochanské. A vlastně se v ději celkově nikam neposuneme, protože končíme tam, kde jsme začali. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výměna Kočanské za Rimmera není tak úplně jedna ku jedné, Rimmer byl se svými psychózy a mizerným charakterem vděčnějším zdrojem humoru než nový ženský element - možná chtěli tvůrci zabodovat i u ženského publika, těžko říct. My ale víme, že se Rimmer zase vrátí.:) Vrcholem tohoto dílu - alespoň pro mou maličkost - je bezesporu Kocourova podpora Listerovi při jeho klaustrofobickém záchvatu... ()

Reklama

Reklama