Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 7 (1997) (série)


Žádná legrace (S07E06)

(epizoda)
  • Velká Británie Beyond a Joke

Obsahy(1)

Všichni členové posádky dříve Červeného trpaslíka a nyní Kosmíku jsou stejně důležití. Však si taky nedali marně do štítu heslo „Jeden za všechny, všichni za jednoho". A tak, když je ohrožena existence Krytona, sešikují se všichni zbývající – byť je to jenom android – k jeho záchraně jako jeden muž. Nic na tom nemění skutečnost, že si to vlastně tak trochu zavinil sám, ani to, že se budou muset utkat s nebezpečnými, záludnými a všeho schopnými vesmírnými replikanty, o jejichž podlosti se již mnohokrát přesvědčili... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyři vrcholy tohoto mistrovského kousku: (1) Večeře je na stole!, (2) kečup, (3) Hezky voníš!, (4) otrozón. A pokud někdo ví o té bombě, tak tam musí být někde schovaná... ()

tranquill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nejím nic, co se objevuje v animácích!" - "Proč se vlastně ptáme jeho? Proč se nezeptáme někoho, kdo nám dá inteligentnější odpověď...ahoj stěno, co ty si o tom myslíš?" - "To je horší než večírek chronickejch tuberáků!" ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • Kryton (Robert Llewellyn) říká, že si vezme tank T-72 ze hry na druhou světovou válku. T-72 však pochází až z roku 1971. (Esszed)

Reklama

Reklama