Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 8 (1999) (série)


Kassandra (S08E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Cassandra

Obsahy(1)

Došlo k nejhoršímu: vesmírný tribunál odsoudil celou posádku Kosmíka na dva roky do vězení. To samo o sobě by ještě nebylo tak zlé, ovšem společnost, v níž se mají naši nešťastníci ty dva roky pohybovat, by nahnala hrůzu i nejotrlejším a nejprotřelejším. Není tedy divu, že se Dave snaží sobě i svým kamarádům ten úděl poněkud ulehčit. Netuší ovšem, že jeho dobře míněný zákrok bude mít ty nejděsivější důsledky... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

risker

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Jo tak Kryton na to přišel? Dobrák Kryton! To musel žhavit tu plechovou kebuli tak rychle? To s tím nemohl počkat ještě půl hodiny? Nebo deset minut? Dvě by stačily." ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"RIMMER: Můj život je v troskách. Kariéra, vyhlídky, přátelé, tohle všechno jsem měl a zahodil. To je tragédie. LISTER: Co to meleš? Nic z toho jsi nikdy neměl RIMMER: To je fakt, nic z toho jsem neměl. Neměl jsem vůbec nic a všechno jsem zahodil. To je ještě větší tragédie!" ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět chválím výborné herecké výkony - Kassandra nemá chybu a Smrťák je naprosto skvělý. Naše pětka nastupuje do "pěveckého" sboru a Rimmer má jedinečnou šanci dostat Kočanskou do postele s využitím teorie předurčení! ()

Reklama

Reklama