Reklama

Reklama

Jesús

(festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Osmnáctiletého Jesúse místo nároků jeho odcizeného otce zajímá hlavně divoký noční život v Santiagu a sledování online videí z poprav. Následky nezřízeného násilí ale neodvratně zasáhnou jeho skutečný svět, když s partou kamarádů najdou opilého kluka spícího v parku. Co začalo jako zábava, se zvrhne v čin, který není možné vzít zpátky. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Odraz mlaďáků v hlavním městě Chile, kteří neustále čumí na mnohdy i úmyslné smrtelné nehody na internetech, až se jedné takové situace sami stanou součástí. Film totálně bez emocí, který řeže v lidských vlastnostech jak čepel z chladné japonské oceli. Lehce a přesně. Film ani nemůže být víc jak na tři hvězdy, ale udrží v napětí. Závěr je pak čisté lidské martyrium, které dokazuje, že film stál za to vidět. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Dobře vykreslená realita současného Santiaga i teenagerů, dobrý výběr herců. Na druhou stranu šílená módní kamera, kdy vidíme absolutně nedůležitý detailní záběr na ramena postavy, zatímco nám uniká dění kolem. Námět není špatný, protože agresivita mezi dospívajícími je všudepřítomná. Že se nevyhýbá ani gayům, je fakt, takže je fajn, že se ve filmu neobjevují různé karikatury obvyklé především v holywoodských filmech. Některé záběry jsou však zbytečně dlouhé a filmu by pomohl lepší střih. Moralisté musí strpět některé scény, avšak na závěr budou odměněni, zatímco my realisté to budeme mít spíš naopak. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama