Reklama

Reklama

The Rolling Stones Olé Olé Olé!

  • Česko Rolling Stones: Olé Olé Olé (více)
Trailer
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2016, 105 min (Alternativní 101 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Unikátní dokument z loňského turné legendární kapely ROLLING STONES napříč Jižní Amerikou. Navštívíme členy kapely v jejich hotelových pokojích, odhalíme jejich rituály před vystoupením, nahlédneme do jejich šaten, kde zazpívají jenom pro nás. Budeme sledovat jejich okouzlení atmosférou tohoto kontinentu a specifickými jihoamerickými fanoušky. (Atlantis Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Cestománie s Rolling Stones po Latinské Americe. Pro fanoušky hudebních dokumentů to bude možná jen příliš dlouhý trailer na navazující Havana Moon, ale pro fanoušky kapely je to rozhodně zajímavé nahlédnutí do zákulisí jednoho turné, na kterém sice kapela zahrála jen v deseti městech, zato hned ve čtyřech zemích úplně poprvé. A zatímco koncerty v Uruguayi, Peru a Kolumbii byly dopředu standardně domluvené, poslední zastávka na Kubě byla jednou velkou hádankou nejspíš až do okamžiku přistání Stounů v Havaně, což dává filmu zápletku a trochu napětí (i když fanoušci samozřejmě vědí, jak to dopadlo). Nejsem zrovna fanoušek Rolling Stones, ale i tak bylo fajn film vidět (70%). ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Jak vypadá turné když jste živoucí legenda, pár historek z cesty a těžkosti realizace rockového koncertu na Kubě. Snad až příliš uhlazené, určitě by bylo zajímavé, kdyby si Stouni pustili dokumentaristy blíž k tělu a víc přiblížili i negativní stránky kolosu jako RS a navíc v důchodovém věku. Ale chápu, že právě v jejich věku se do něčeho takového už pánům nechce. I tak je to hodně fajn dokument a pro fanoušky každopádně povinnost. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Energická nálož, v které se dozvíte pár maličkostí o Stounech, pokocháte se krásami a kráskami latinské Ameriky, poslechnete něco dobré muziky, dozvíte se, že Argentina a její Rolingas Stouny prostě milujou, že uspořádat koncert na Kubě není žádná pohoda a bude vám příjemně. Pokud ale chcete dokument o Rolling Stones tak tenhle film jím úplně není. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Jižní Amerika je kontinent rozmanitých kultur, národů a hlavně plný tužeb a snů setrvávajících od dob nedemokratických autorit, kdy vládly pevnou cenzorskou zlovůlí odepírali svým občanům mnoho kulturního vyžití. Proto příjezd majestátních kameníků The Rolling Stones neznamená pouze kulturní událost, ale hlavně udává tečku za minulými režimy a zvěstuje tak dlouho vysněnou svobodu a radost ze života, jež obyvatelé těchto států dokážou bez skrupulí a studu vyjádřit mnohem upřímněji než my, zaprdění Evropané. Tyto politické konotace jsou nejvíce patrné ve finální destinaci v Havaně na Kubě, komunistické metropoli, v níž by si koncert Stounů dokázal někdo stěží představit. A přesto se stalo, i když celý proces schvalování a přípravy se šil velmi horkou jehlou, jak je vidno skrz celý dokument, jelikož to je hlavní cíl celé této cesty. Pokud máte chuť na nefalšovanou silnou dávku euforie, radost z výborné hudby a aspoň okrajově poznat země Jižní Ameriky, tak se přidejte na cestu, průvodci vám budou ti nejsympatičtější veteráni průmyslu s nimiž budete vychutnávat každé prohrábnutí strun a výsledná katarze za melodie jistého songu (kdo neví, je kulturní ignorant, omlouvám se) vás dostane do kolen. 8,5/10. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Trochu veľa kecov a málo muziky. Áno, nie je to záznam koncertu, dokonca to nie je ani dokument o Stoneoch. Ale je viac o krajinách, ktoré navštívili, a o ľuďoch v nich. Tri hviezdy vyjadrujú moje mierne sklamanie. Aspoň že Satisfaction na konci bola neskrátená a Jagger si rezko zabehal po pódiu aj vo veku 70+, v ktorom sa bežní dôchodcovia venujú celkom iným zábavkám. –––– Připomíná mi to cirkus. A založili jsme ho my. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama